• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Herkese İyi günler dileriz☺
Yeni ürünler stoklarımızdadır..
Kinoa Tohumu
kinoa-tohumu.jpg
Tam proteinli bir besindir.
İçeriğindeki proteinlerin beraberinde diğer tüm temel amino asit oranları çok yüksektir.
Yüksek oranda lif içerir.
Demir bakımından zengindir. …
Antioksidan özelliği ile bağışıklığı güçlendirir.
Sinir ve kemik fonksiyonlarının gelişimine katkı sağlar.
Kasları destekler ve vücuda enerji verir.
Bitki quercetin ve kaempferol gibi önemli bitkisel bileşikleri içermektedir.

Chia Tohumu
chia-tohumu.jpg

Chia Tohumu
Faydaları
Chia tohumu, yoğun lif içeren ve sağlıklı yağlara sahip olan yapısı nedeniyle vücudun insülin düzeylerini dengelemesine yardımcı olurken bağırsak hareketlerinin de düzenli hale gelmesini sağlıyor. Ek olarak bağırsaklardaki prebiyotiklerin büyümesine de katkıda bulunurken verdiği tokluk-dolgunluk hissi ile daha zor acıkmaya neden olur.

Chia, enerjinizin ve metabolizma hızınızın artmasına yardımcı olur. Yayınlanan bir araştırma, tohumları tükettikten sonra 90 dakikalık bir spor etkinliğinde performansın enerji içecekleri tüketildiğindeki kadar yükseltebildiğini gösteriyor.

İçerdiği kalsiyum sayesinde kemiklerin daha güçlü hale gelmesine yardımcı olan chia, sahip olduğu bor miktarı ile kemiklerin ve kasların sağlıklı büyümesini sağlar. Bitki temelli protein kaynakları arasında öne çıkan tohumlar, kas gelişimi ve oluşumda önemli bir besin kaynağı olarak da fayda sağlar.

100 Gram Chia tohumunun içeriği şu şekildedir.

Kaloriler: 486

Yağ: 31 g

Doymuş Yağ: 3,3 g

Çoklu Doymamış Yağ: 24 g

Tekli Doymamış Yağ: 2,3 g

Trans Yağ: 0,1 g

Kolestrol: 0 mg

Sodyum: 16 mg

Potasyum: 407 mg

Karbonhidratlar: 42g

Diyet Lifi: 34 g

Şekerler: 0 g

Protein: 16

Kalsiyum: 631 mg

Demir: 7,7 mg

Magnezyum: 335 mg

Mikro Çekirdek
snf-min_min.png
Tüm Kuşlara verilebilir...
Mikro Çekirdek. Doğa kuşlarının vazgeçilmezidir. Çekirdek yemekte güçlük çeken kuşlarında rahatça tüketebileceği mikro çekirdek doğal bir sağlık kaynağıdır.
-Yağlı tohumlar
- Doğurganlığı artırır
-Antioksidandır
- Doğurganlığı artırır
- Yavrularda ki gelişim bozukluklarını giderir
- Yüksek derecede enerji sağlar
- Yüksek miktarda vitamin ve amino asit sağlar

Banyo Tuzu
banyo-tuzu_min.jpg
BANYO TUZU -FAYDALARI
* Dış parazitleri uzaklaştırır.
* Kasları rahatlatır.
* Tüy dökülmesini rahatlatır ve parlak bir görünüm sağlar.
* pH kontrolünü sağlayarak antioksidan özelliği ile bazı bakteri ve virüsleri öldürür.
KULLANIM TALİMATI
Haftada 1-2 Gün
10 Litre Suya 1 Ölçek
1 Litre Suya 2 Gram
500 ml Suya 1 Gram
Lütfen Belirtilen Oranları Aşmayalım
İÇERİK BİLGİSİ
Sodyum Bikarbonat, Organik Asitler, Citronella Özü

Pembe Mineral Tozu
PEMBE-MINERAL-MIX.jpg
PEMBE MİNERAL MİX -FAYDALARI
* Kanatlı hayvanların vitamin ve mineral madde ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yüksek yoğunluklu katkılı bir üründür.
* Mikotoksinlerin hayvanlara zarar vermesini minimize eder.
* Bağırsak florasını düzenler.
* Genç hayvanlarda gelişime katkı sağlar.

KULLANMA TALİMATI
1 Kg Yeme vaya Kuş Mamasına 1 Ölçek ya da Direkt Olarak Servis Edilebilir

İÇERİK BİLGİSİ
Çeşitli Mineraller, Pancar Özü

Devedikeni Tohumu

deve-dikeni-tohumu-1_min.jpg

Devedikeni Tohumu
Faydaları ;
Deve dikeni, silybum marianum adıyla kaynaklarda yer alan faydalı bir bitkidir. Genellikle karaciğer sağlığının korunması için önerilir. Hücrelerin yenilenmesini ve ölü hücrelerin vücuttan atılmasını gerçekleştirmektedir. Deve dikeni tohumunda antioksidan mineraller bulunuyor. Bu mineraller ise kandaki zararlı maddelerin temizlenmesine yardım etmektedir. Akciğer faaliyetlerinin daha sağlıklı şekilde gerçekleşmesine yardımcı olan bu şifalı tohum sayesinde, kanın temizlenmesi sağlanır. Yenilenen kan ise bedenin daha sağlıklı ve temiz bir konuma gelmesine destek olur. Kanserli hücrelerin vücuda yayılmasına karşı güçlü duran deve dikeni tohumu, bedeninizdeki toksinlerin atılmasını hızlandırmaktadır. Bağışıklık sisteminin daha da güçlenmesine destek olan bu tohum sayesinde, kanser hastalığı riskini bitkisel yolla en aza indirebilirsiniz.

Son düzenleme:

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mamaist'e neler neler gelmiş ben yeni görüyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 73867

En son alışverişimiz, yine her zamanki gibi.
@mamaist e üstün hizmet ödülü verilmeli bence. 🌸
20 kgluk yemde var ama onun fotoğrafını çekemedim. :)
Her şey için çok teşekkür ederim. 🥰
Afiyet şifa versin canlara kübra kardeşim senin yerin bende başkadır bacım ☺Allâh razı olsun onca cana bakıyorsun🙏
Abi daldarilar maşallah çok uzun yani normaldekileri. Bı buçuk katı harbiden çok kaliteli ürünler
Kardeşim özenle seçiyorum bir yıl bekliyorum yeni mahsulü taze taze yesinler diye ve Stok bitince eski almıyorum ☺
Herkese hayırlı günler. @Şehmus BAKIR beye çok çok teşekkür ediyorum kuşum için sanki veteriner gibi hem takviyelerin ne olacağını ve tek tek nasıl ve hangi sırayla kullanılacağını hiç üşenmeden anlattı ve yardımcı oldu. kendisine tekrar teşekkür ediyorum ;)
rica ederım emre hocam sizin gibi hayvanseverler varolsun ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teşekkür ederim. Ömürlük kullanıyoruz, elhamdülillah şuan iyi. İnşallah bundan sonrada bir sıkıntı olmaz. 😊

Afiyet şifa versin canlara kübra kardeşim senin yerin bende başkadır bacım ☺Allâh razı olsun onca cana bakıyorsun🙏
Allah razı olsun abicim. Sende benim için öylesin. Bulut ve Boncuk vesile oldu tanışmamıza, sayelerinde bir abim oldu. 🥰
İnşallah hakkıyla bakabiliyorumdur. Hepsinin yeri ayrı bende. Çok seviyorum sıpaları, biliyorsun zaten. 🤭

Afiyet olsun canlara🥰🤲
Teşekkür ederim ablacım. 🌸

Üst Alt