• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bahar Y.

Müdavim
IMG_20230112_161120.jpg
Bizimde kargomuz geldi 🥰 çok güzel paketlenmişti açmakta zorlandım mamaist abi 🤣
Bu bloğu ilk defa gördüm ve dolayısıyla ilk defa deneyeceğiz merak ettim baya, bu kadar dal darı görünce şaşırdılar mahşerin üç atlıları🤭 bende onlara dedim ki siz bitiremezseniz yavru yapın onlar yer, ikna olur gibi oldular bakalım ne olacak🤪

Çok teşekkür ederiz Şehmus abi her zaman ki gibi beni mutlu eden bir gönderimdi😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39695
Bizimde kargomuz geldi 🥰 çok güzel paketlenmişti açmakta zorlandım mamaist abi 🤣
Bu bloğu ilk defa gördüm ve dolayısıyla ilk defa deneyeceğiz merak ettim baya, bu kadar dal darı görünce şaşırdılar mahşerin üç atlıları🤭 bende onlara dedim ki siz bitiremezseniz yavru yapın onlar yer, ikna olur gibi oldular bakalım ne olacak🤪

Çok teşekkür ederiz Şehmus abi her zaman ki gibi beni mutlu eden bir gönderimdi😊
Afiyet olsun muhteşem üçlüye 😂 umarım ikna olmuşlardır bu sefer gerçekten 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Blokları mamaist çok beğenmiş bu yüzden sizlere tavsiye ediyor.. yumurta kabuğunun hiç bu kadar işlem gördüğümü bende görmemiştim 😂 Afiyet olsun canlara mahşerin üç atlısı çok güldüm masallah onlara 😅 umarım seni dinleyip bu sefer torun sahibi ederler bahar 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Mahşerin üç atlısı. 😀
Artık annenizi torun sahibi edin. Bizde bekliyoruz heyecanla. 🤣
Afiyet şifa olsun hepsine.

O bloğu bende ilk defa gördüm sayende, mamaist abi öneriyorsa bizde deneyelim. 😁

E50 kullanımı eğer işe yararsa bende tepeliler için kullanayım. 😊

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Afiyet bal şeker olsun canlara ☺

Bahar Y.

Müdavim
Mahşerin üç atlısı. 😀
Artık annenizi torun sahibi edin. Bizde bekliyoruz heyecanla. 🤣
Afiyet şifa olsun hepsine.

O bloğu bende ilk defa gördüm sayende, mamaist abi öneriyorsa bizde deneyelim. 😁

E50 kullanımı eğer işe yararsa bende tepeliler için kullanayım. 😊
Çok teşekkür ederiiz, ben daha önce e 50 kullandım aslında ama Şimâl de kullandım o yüzden sağlıklı bir test sonucu olduğunu düşünmüyorum 🤣 Deniz'de işe yararsa mutlaka yazarım hocam, tepelilerde mi inat ediyorlar?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok teşekkür ederiiz, ben daha önce e 50 kullandım aslında ama Şimâl de kullandım o yüzden sağlıklı bir test sonucu olduğunu düşünmüyorum 🤣 Deniz'de işe yararsa mutlaka yazarım hocam, tepelilerde mi inat ediyorlar?
Şimal hanım ağamız, etki etmemesi normal. 😏
Evet. 😢 Dişide sıkıtı yok ama erkek dişiyle ilgilenmiyor. Gözüne başkasını kestirdi, Şekeri. 🤣 Takviye dışında her şeyi denedim ama Fındık hala ilgilenmiyor. O, Mavişle ilgilenmemekle inat ediyor, bende ikisinden yavru istemekte inat ediyorum. Bakalım hangimiz kazanacak? 😀 O yüzden sonucu yazarsan sevinirim Baharcım. 🥰

Bahar Y.

Müdavim
Şimal hanım ağamız, etki etmemesi normal. 😏
Evet. 😢 Dişide sıkıtı yok ama erkek dişiyle ilgilenmiyor. Gözüne başkasını kestirdi, Şekeri. 🤣 Takviye dışında her şeyi denedim ama Fındık hala ilgilenmiyor. O, Mavişle ilgilenmemekle inat ediyor, bende ikisinden yavru istemekte inat ediyorum. Bakalım hangimiz kazanacak? 😀 O yüzden sonucu yazarsan sevinirim Baharcım. 🥰
Bizim istediğimiz değil onların istedikleri oluyor gerçekten de😊 tabi ki yazarım Kübra hocam herşey gönlünüzce olsun🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bizim istediğimiz değil onların istedikleri oluyor gerçekten de😊 tabi ki yazarım Kübra hocam herşey gönlünüzce olsun🙏
Öyle cidden ama üreticiler kendi seçtikleri kuşları eşleştiriyorlar ve onlarda çift oluyor. Buna karşı bizimkiler kendi kafasında. 🤣 Teşekkür ederim Baharcım. Faydalı olursa bende sipariş ederim mamaistten. 😊

Son düzenleme:

Bahar Y.

Müdavim
Öyle cidden ama üreticiler kendi seçtikleri kuşları eleştiriyorlar ve onlarda çift oluyor. Buna karşı bizimkiler kendi kafasında. 🤣 Teşekkür ederim Baharcım. Faydalı olursa bende sipariş ederim mamaistten. 😊
Bunu diyen hocamın 20 kuşu olması 🤭 vallahi Kübra hocam üreticiden çok bir farkınız yok bence, ama onların sihirli değnekleri vardır belki de 😁 @mamaist abi kızmaz bana inşallah konuyu sabote ettim diye 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bunu diyen hocamın 20 kuşu olması 🤭 vallahi Kübra hocam üreticiden çok bir farkınız yok bence, ama onların sihirli değnekleri vardır belki de 😁 @mamaist abi kızmaz bana inşallah konuyu sabote ettim diye 😂
Baharcım, benim sıpaların anne ve babaları yine benim seçtiklerimden değil kendi istedikleriyle eş olup çoğaldılar. 😅 Lakin güzel düşüncen için teşekkür ederim. 🥰 Evet o yüzden son mesajım olsun bu. Daha da sabote etmeyelim. 😅

atakand

Yeni Üye
eski konularda elle besleme mamasının yanında zeolit tozu gönderildiğini okudum. hala gönderiliyor mu yoksa ayrıca almalı mıyız ?

Üst Alt