• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım mamaist com açıldı hepimize hayırlı olsun..

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir el at o zaman kardeşim 😂 benim gibi acemi cahil adam o kadar yapar siz tecrübeli arkadaşlar yardım ederse herşey olur evelallah
Her şey yavaş yavaş kardeşim... Bir anda 4 4lük olunmaz... Bu yöntemle onlardan daha iyi olursun... Sabırla her şey... Sen ilk adımını atmışsın... Önemli olan bu... ;)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Her şey yavaş yavaş kardeşim... Bir anda 4 4lük olunmaz... Bu yöntemle onlardan daha iyi olursun... Sabırla her şey... Sen ilk adımını atmışsın... Önemli olan bu... ;)
Abi o konuda benden sabırlisini bulamazsın elhamdülillah 😊 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. bende herşeyin zamanla oturacağını düşünüyorum 👍

Can erdem

Paylaşımcı
abi geç gördüm kusura bakma sitene baktım çok güzel bir site ürünler de güzel fiyatlar da makul yemlerim bittiğinde ilk senden sipariş vericem :D

Aydin E.

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR abi yeni görüyorum hayırlı olsun tekrar. Benim daha önce gördüğümden çok daha iyi durumda zamanla daha da iyi olacaktır eminim. Şimdilik sadece üyelik oluşturuyorum, eksiklerime bakıp alışverişimi de yaparım Limon Hanım için. 😇

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR abi yeni görüyorum hayırlı olsun tekrar. Benim daha önce gördüğümden çok daha iyi durumda zamanla daha da iyi olacaktır eminim. Şimdilik sadece üyelik oluşturuyorum, eksiklerime bakıp alışverişimi de yaparım Limon Hanım için. 😇
Sağol aydın kardeş limon için en güzelini hep aldın ve iyi olması için herşey yaptınız tebrik ederim 👍

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok iyi olmuş bu siteyi kurman. Akıllıca ve ileriye dönük bir manevra olmuş senin için. Hem güvenilir olması da bizim için değerli. Hayırlısı olsun. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok iyi olmuş bu siteyi kurman. Akıllıca ve ileriye dönük bir manevra olmuş senin için. Hem güvenilir olması da bizim için değerli. Hayırlısı olsun. :)
Size ne kampanyalar yapcam siz izleyin ve görün Allah ömür versin de hizmet edeyim inşallah 😊 teşekkür ederim 😊

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Size ne kampanyalar yapcam siz izleyin ve görün Allah ömür versin de hizmet edeyim inşallah 😊 teşekkür ederim 😊
Amin 🙏🏻 Nisan ayında Maviş efendinin bütün takviyelerini ve diğer ıvır zıvırlarını yenilemem lazım. O arada diyorum iç dış parazit ürünleri de alsam ☺ onlar internet üzerinden satılabiliyor mu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Amin 🙏🏻 Nisan ayında Maviş efendinin bütün takviyelerini ve diğer ıvır zıvırlarını yenilemem lazım. O arada diyorum iç dış parazit ürünleri de alsam ☺ onlar internet üzerinden satılabiliyor mu?
Onları da hallederiz WhatsApptan ulaşın yardımcı olurum 👍

Üst Alt