• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mama tavsiyesi

Vural1334

Aktif Üye
Herkese hayırlı akşamlar mama tarifi önerebilirmiainiz hazır mama mı almalıyım yoksa kendim yumurta haşlayıp sebzelerle karıştırıp servis etmeliyim yaptığım yumurta mamasını kuşlarım çok iştahli bi şekilde yiyiyorlar sizin tavsiyeniz nedir şimdiden telekkürler 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi haşlanmış yumurtaya taze sebseler rendeleyerek karıştıracağım ve kalamar tozu koyacağım zarar vermezse mamaya kekik ilave edeceğim
Olur birazda tarçın koy ama bu saydıklarıni iyi bir mamaya karıştırarak versen daha güzel olur

Brchll

Yeni Üye
Versele laga nutribird a21 kesinlikle kuş veterineri tavsiyesiydi bana.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Cede, beautiful food kullanıyorum ben. Kuşlar severek yiyor.

Brchll

Yeni Üye
Yalnız o elle besleme maması, yavru kuşlara hasta kuşlara kısacası beslenemeyen kuşlar bizim vermemiz gereken bir mama
Bana veterinerim her kuşun ayda 2-3 kez bu mamadan kullanmasının iyi olacağını söyledi o yüzden bende önerdim. Besleyici bir mama olduğu için araştırmalarım sonucunda da..

Emre A.

Tutkulu
ben mamayı kıvam tutturmak için kullanıyorum bizim kuşlar hazır mamayı yemiyor içindeki yumurtayı vs. yiyor sebzeyi falan beautiful food kuru mamayı kullanıyorum ama yemiyorlar bende üstelemiom

Vural1334

Aktif Üye
ben mamayı kıvam tutturmak için kullanıyorum bizim kuşlar hazır mamayı yemiyor içindeki yumurtayı vs. yiyor sebzeyi falan beautiful food kuru mamayı kullanıyorum ama yemiyorlar bende üstelemiom
En güxeli yumurta ve sebseler birde içine kalamar tozu bayılıyor benim kuşlar

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Bende beautiful food kullanıyorum mamaistten Şehmus abiden alıyorum severek yiyorlar içerik olarak zengin olduğu için sade veriyorum sebzeleri ayrı günlerde veriyorum.

Mert.

Eski Forumcu
Bende kendi mamamı kendim yapanlardanım 😁😊 yumurta havuç maş fasulyesi buğday ruşeymi duruma göre keçi boynuzu tozu ve dere otu ✋🏻😊
Ben kendim yapamıyorum okuldan oyuzden hazır mama alıp bir kaç sebze verip veriyorum birde elimde suda şişen mamalar var birde onu kullanıyorum acil yapamadım günlerde tohum ekleyip veriyorum