• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mama önerisi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bugün ilk defa kuşumun kilosunu ölçtüm 30 gr çıktı. Birde kuşum çok seçici. Yumurta maması yemiyor. Aspur yemiyor. Havuç pek sevmez. Ceviz falan yiyor. Kısacası mamayı pek yediremiyorum. Seçici kuşların bile yiyebileceği mama önerebilir misiniz? Uygun fiyatlı içeriği güzel olursa sevinirim(Gold wings hariç onu da yemiyorlar)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bunlardan almayı düşündüm ama kesin yerler mi ki ya parasını geçtim yemiyorlar çöpe gidiyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
tugçe hocam biliyorsun şehmus abinin sitesi kuşların karakterini tabiki bilemeyiz lakin ürün kalitelidir yoksa sitesine koymaz

Kemal88

Yeni Üye
Son çare olarak bu saydıklarınızı yiyen bir kuşu evenizde bir süreliğine misafir etmeyi deneyebilirsiniz. Benim hiç bir şekilde yeşillik yemeyen bir kuşum vardı, yeni aldığım kuş alıştırdı, şuan ıspanağı, marulu, maydonozu falan elimde görünce 2 metreden ötüp uçarak geliyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Beautiful food kurtlu mama deneyebilirsiniz kime yolladiysam yedirdiler kardeşim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
tugçe hocam biliyorsun şehmus abinin sitesi kuşların karakterini tabiki bilemeyiz lakin ürün kalitelidir yoksa sitesine koymaz
Ürünün kalitesinden hiö şüphem yok ama bizim kuşların karakteri bir değişik

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Son çare olarak bu saydıklarınızı yiyen bir kuşu evenizde bir süreliğine misafir etmeyi deneyebilirsiniz. Benim hiç bir şekilde yeşillik yemeyen bir kuşum vardı, yeni aldığım kuş alıştırdı, şuan ıspanağı, marulu, maydonozu falan elimde görünce 2 metreden ötüp uçarak geliyor.
Evimde 5 kuş var 3'ü ne koyarsam yer ayırt etmezler 2 tanesi çok seçiyor verdiğim çoğu mamayı sebzeyi yemiyorlar

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şehmus abinin mamasını almıştım deneme fırsatım oldu.Havuçla karıştırıpta verdim. Bu seferde mamayı yediler havucu yemediler🤦‍♀️😂

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlar vanilya tarçın kokusunu severler cede mama öneririm. Tarçın kokusu olarakta powermax mama denenebilir