• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Mama ölçüsü nasıl ayarlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

getherenowhere

Müdavim
Eski konuların altına yazarak gündemi meşgul ediyorsunuz, diğer konular gözden kaçabiliyor. Bunun üzerine daha kaç kere size uyarı verecez ?
hanımefendi bana kimse hiçbir uyarı yapmadı, başkalarıyla karıştırıp da bana üst perdeden konuşmayın. amacım gündemi meşgul etmek değil. konuya özel başlık açtığımda da bu başlığın kapladığı alanı kaplayacak. buradaysak muhtemelen hepimizin kuşunun ya da kuşlarının sorunu var ya da geçmişte olmuş. ben de kuşlarımın derdine çare arıyorum ve mama konusunda bilgili olmadığımdan forumdaki arama bölümünü kullanarak bu şekilde bir konu buldum, sorumu sordum. bundan ibaret anlatabiliyor muyum?

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
hanımefendi bana kimse hiçbir uyarı yapmadı, başkalarıyla karıştırıp da bana üst perdeden konuşmayın. amacım gündemi meşgul etmek değil. konuya özel başlık açtığımda da bu başlığın kapladığı alanı kaplayacak. buradaysak muhtemelen hepimizin kuşunun ya da kuşlarının sorunu var ya da geçmişte olmuş. ben de kuşlarımın derdine çare arıyorum ve mama konusunda bilgili olmadığımdan forumdaki arama bölümünü kullanarak bu şekilde bir konu buldum, sorumu sordum. bundan ibaret anlatabiliyor muyum?
O zaman bunu başkalarının konusunun altına değil kendiniz konu açarak sorarsınız. Hem bunu. Üzerine ayrı konu açıp hem de başkasının konusuna yazmanız hem anlamsız hem de saçma. Eğer bayadır buradaysanız bunuda bilmeniz gerekiyor, eski konulara yazan başkaları içinde bu uyarıyı yapıyoruz.
Bu forumunda kuralları var ve ona ayak uydurmak zorundasınız

getherenowhere

Müdavim
O zaman bunu başkalarının konusunun altına değil kendiniz konu açarak sorarsınız. Hem bunu. Üzerine ayrı konu açıp hem de başkasının konusuna yazmanız hem anlamsız hem de saçma. Eğer bayadır buradaysanız bunuda bilmeniz gerekiyor, eski konulara yazan başkaları içinde bu uyarıyı yapıyoruz.
Bu forumunda kuralları var ve ona ayak uydurmak zorundasınız
kendi konumu açmam da aynı alanı kaplıyor bu konuyu açmam da aynı alanı kaplıyor. açtığım konu nutri-bird içindi. bu markayı sonradan gördüm ve hazır bilen birisi varken ondan alıntılayıp sordum. ne diye açıklama yapıyorum onu bile bilmiyorum. bayadır burada olduğumu da söylemedim. başkaları için uyarı yapmış olabilirsiniz, ben başkaları değilim ve kimseye de denk gelmedim. forumun bu kuralını bilseydim zaten buna uyardım. gelip de böyle üst perdeden konuşmanız da anlamsız ve saçma. konuyu uzatmak istemiyorum iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt