C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 13 Nis 2021 #1 Kuşlarıma kızışsın diye bisküvi yumurta havuçtan azcıkta mısır unu koydum ne kadar sürede bozulur önlerinde
Kuşlarıma kızışsın diye bisküvi yumurta havuçtan azcıkta mısır unu koydum ne kadar sürede bozulur önlerinde
C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 13 Nis 2021 #2 peki yemezlerse zebil olacak uzun süre gidebilecek mama tarifi var mı taha hocam @Taha
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,133 Tepkime puanı 2,948 Puanları 113 Yaş 46 13 Nis 2021 #3 Cafer Kuş' Alıntı: Kuşlarıma kızışsın diye bisküvi yumurta havuçtan azcıkta mısır unu koydum ne kadar sürede bozulur önlerinde Genişletmek için tıkla ... Bisküvi koymamanızı öneririm. ayrıca mamanın uzun süre dayanımı iyi değildir. Mamayı 6-8 saat önlerinde tutmanız yeterli. Önemli olan taze taze olmasıdır.
Cafer Kuş' Alıntı: Kuşlarıma kızışsın diye bisküvi yumurta havuçtan azcıkta mısır unu koydum ne kadar sürede bozulur önlerinde Genişletmek için tıkla ... Bisküvi koymamanızı öneririm. ayrıca mamanın uzun süre dayanımı iyi değildir. Mamayı 6-8 saat önlerinde tutmanız yeterli. Önemli olan taze taze olmasıdır.
C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 14 Nis 2021 #4 Taha' Alıntı: Çok az yapabilirsiniz hocam kullandığınız malzemeler yumurta olsun havuç olsun çok az yapın tuketecekleeri kadar Genişletmek için tıkla ... hocam keten tohumu vermeyi düşünüyorum erkek olan kuşuma miktar olarak nasıl vermeliyim tüye sokmak istemiyorum @Serkhan79
Taha' Alıntı: Çok az yapabilirsiniz hocam kullandığınız malzemeler yumurta olsun havuç olsun çok az yapın tuketecekleeri kadar Genişletmek için tıkla ... hocam keten tohumu vermeyi düşünüyorum erkek olan kuşuma miktar olarak nasıl vermeliyim tüye sokmak istemiyorum @Serkhan79