• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

M. Kuşumun karnında şişlik

vectra

Yeni Üye
İyi akşamlar dilerim görselde görülen limonumun karnında şişlik var bir türlü geçiremedim yardımlarınıza talibim şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O sertlik yumuşak mı yoksa sert mi? Kanatlı uzmanına hiç götürdünüz mü?

vectra

Yeni Üye
O sertlik yumuşak mı yoksa sert mi? Kanatlı uzmanına hiç götürdünüz mü?
Taş gibi sert değil orta dereceli yumuşak.
kanatlı uzmana götürmedim, yaşadığım şehirde kedi ve köpeklere bakan veterinerler var.

Kuşum obur bir kuş önüne ne kadar yem koysam yiyor, yemini kısıtlı veriyorum herhangi bir düzelme gözlemleyemedim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Taş gibi sert değil orta dereceli yumuşak.
kanatlı uzmana götürmedim, yaşadığım şehirde kedi ve köpeklere bakan veterinerler var.

Kuşum obur bir kuş önüne ne kadar yem koysam yiyor, yemini kısıtlı veriyorum herhangi bir düzelme gözlemleyemedim.
Lipom yağ bezi olma ihtimali yüksek, diyet yem, sebze ve bol bol hareket etmesi lazım bir de sedochol kullanabilirsiniz ☺ Ankara gözüküyor konumunuzda, Çankaya Capitol hayvan hastanesine götürebilirsiniz

vectra

Yeni Üye
Lipom yağ bezi olma ihtimali yüksek, diyet yem, sebze ve bol bol hareket etmesi lazım bir de sedochol kullanabilirsiniz ☺ Ankara gözüküyor konumunuzda, Çankaya Capitol hayvan hastanesine götürebilirsiniz
Hareket bakımından hep kafes açık ama uçamıyoruz bebeklikten maalesef uçma tüylerimizde sıkıntı var.
Muhabbet kuşlarına bakıyor mu dediginiz yer kuş konusunda maalesef bakan yer çok nadir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hareket bakımından hep kafes açık ama uçamıyoruz bebeklikten maalesef uçma tüylerimizde sıkıntı var.
Muhabbet kuşlarına bakıyor mu dediginiz yer kuş konusunda maalesef bakan yer çok nadir
Evet bakıyor hatta cerrah olarak demet abla bir isim de biliyor kanatlı uzmanı için @Demet bükay ablam gelince bilgi verir 🙏☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba Ankara üniversitesi cerrahi profesörü (yeni emekli) Ömer Beşaltı hocamız Capitol hayvan hastanesinde çok iyi bir cerrahtır, kuşlara bakıyor, operasyon için giden hastalarımız var🤲😊[/QUOTE]

Üst Alt