Merhabalar, dişi kuşum 1 hafta önce vefat etti. Onu çok özlüyorum ama hastalığını tüm çabalarıma rağmen iyileştiremediğim için ölmesini kurtulmak olarak sınıflandırıyorum üzülmeyi de kendime hak göremiyorum. Öleceğini hissettiğimde her zaman beslenmesi için götürdüğüm kuşçuya bıraktım 2 gün sonra da vefat etti gömmek için aldım. Evde sokaktan bulduğumuz diğer erkek kuşum var. İlk olarak psikolojim kötü olduğu için sürekli hareketlerini izledim bir şey olacak mı o da ölecek mi korkusuyla. İlk zamanlar çok durgundu. Yani dişi kuş evde vefat etmedi erkek kuş buna şahit olmadı ama hisseder mi bilmiyorum. Zaten son 6 aydır mecburi ayrı kafesteler ama ikisini saldığımda buluşuyorlardı. Ayrıca yine 3 günlük bir sürede sabah akşam beslenebilmesi için kuşçuda bıraktığım olmuştu. O zamanlar erkek kuş durgunlaşmamıştı. Sanırım hissediyorlar. Bu kısmı anlattım şunun için. Erkek kuşum normal mi değil mi anlamıyorum. İçimdeki korku ile birlikte endişelerim oluşuyor.
Sorum uyuma şekli aslında. Görsel ekleyeceğim bu şekilde uyuması normal mi? Bazende kafasını arkasına atıp gövdesine yaslıyor. Normalde bunu yaptığını görmezdim. Dişi kuşum hep böyle uyurdu hastayken.(kafasını arkasına atıp). Korkum bu yüzden. Öne doğru durması normal mi?
Sorum uyuma şekli aslında. Görsel ekleyeceğim bu şekilde uyuması normal mi? Bazende kafasını arkasına atıp gövdesine yaslıyor. Normalde bunu yaptığını görmezdim. Dişi kuşum hep böyle uyurdu hastayken.(kafasını arkasına atıp). Korkum bu yüzden. Öne doğru durması normal mi?