• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

M. Kuşumda kabarıklık ve titreme var

cicikuşseven

Yeni Üye
Merhaba, 1.5 yaşında dişi kuşumda dünden beri kabarık gibi daha çok sırtı genişledi gibi duruyor bugün ise titreme başladı. Çok hareketli bir kuş artık uçamıyor ötmüyor sadece duruyor. Fotoğraflarını ve videosunu ekliyorum.

Ekli dosyalar

zeysssbird

Tutkulu
Merhaba, 1.5 yaşında dişi kuşumda dünden beri kabarık gibi daha çok sırtı genişledi gibi duruyor bugün ise titreme başladı. Çok hareketli bir kuş artık uçamıyor ötmüyor sadece duruyor. Fotoğraflarını ve videosunu ekliyorum.
Cere üstündeki kan mı, yumurta olabilir kuşunuzda popsunda sertlik var mı?
Beyaz peçete uzerinde dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız

cicikuşseven

Yeni Üye
Cere üstündeki kan mı, yumurta olabilir kuşunuzda popsunda sertlik var mı?
Beyaz peçete uzerinde dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız
Pancar havuç yedi 2 gün önce ondan kaynaklı.
Hayır yumurta yok dümdüz orası dünden beri kabarık ama titremeye yeni başladı. Ekliyorum en son yaptığı gibi çektim

Ekli dosyalar

zeysssbird

Tutkulu
Pancar havuç yedi 2 gün önce ondan kaynaklı.
Hayır yumurta yok dümdüz orası dünden beri kabarık ama titremeye yeni başladı. Ekliyorum en son yaptığı gibi çektim
Dışkısı iyi görünmüyor, hocalarım dönüş yapacaklardır. Kulladığınız takviye var mı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem dışında farklı bir şey yedi mi? Benim size tavsiyem kanatlı uzmanı görsün, siz muz verin 🙏🌸

cicikuşseven

Yeni Üye
Yem dışında farklı bir şey yedi mi? Benim size tavsiyem kanatlı uzmanı görsün, siz muz verin 🙏🌸
2 gün önce pancar havuç yedi. Muzu koydum ama yemiyor. Yumurta sarısı yedirdim biraz sanki yeminide az yiyor gibi. Aradık bildiğimiz yerleri bügün ilgilenen veteriner yokmuş. Güncel dışkısı 2 sıvı olarak yaptı 1 katı en son yaptığı. Ne olma ihtimali var birden bire oldu

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Petpoint veteriner kliniği ile görüşün 🙏🌸