• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

M. Kuşum ısırıyor

Berkay4555

Aktif Üye
4 aylık erkek muhabbet kuşumu dişiye eş oldunlar diye aldım alalı 1 ay geçti dişiyle kaynaştılar ama dişiyi kafesten çıkarınca kafese elimi sokunca erkek kuş elime atlayıp elimi ısırıyor videodaki gibi nedeni ne olabilir

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
4 aylık erkek muhabbet kuşumu dişiye eş oldunlar diye aldım alalı 1 ay geçti dişiyle kaynaştılar ama dişiyi kafesten çıkarınca kafese elimi sokunca erkek kuş elime atlayıp elimi ısırıyor videodaki gibi nedeni ne olabilir

Aynısıni benim kuşum da yapıyor hem de tek olduğu halde. Yuvasını koruma içgüdüsüyle yapıyor ya da onu dışarı çıkarmanız için oyun için yapıyor olabilir 😇

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Eş olan kuşlar alışkın olsa bile içgüdüsel ısırma eylemine girer eşini korumak yuvasını koruma içgüdüdü ile

Berkay4555

Aktif Üye
Eş olan kuşlar alışkın olsa bile içgüdüsel ısırma eylemine girer eşini korumak yuvasını koruma içgüdüdü ile
Ama bana alışkın baya bu hareketi unutma şansı varmı çünki fena ısırıyor videoda belli etmedim ama elimi kanatacak derecede bastırıyor normalde ısırmıyor