• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Lutino sultan papağanı cinsiyet ayrımı nasıl olur

efe1903

Tutkulu
Büyük olanlarda cinsiyet ayırma tekniklerini okudum fakat 2-3 aylık sultan papağanlarında nasıl ayrım var, bildiğim zor ama genede sorayım dedim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Melodi duymadan anlayamazsınız. Genetik olarak Pearl desenli olanlar %90 dişi olur.

Berkaykaran

Yeni Üye
Bana da yardımcı olur musunuz Arkadaşlar yeni sultan papağanı aldım rengi renkli yanakları gayet pembe kanat altında grilikleri de yok ama tek tip ötüyor cinsiyeti nedir aceba

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bana da yardımcı olur musunuz Arkadaşlar yeni sultan papağanı aldım rengi renkli yanakları gayet pembe kanat altında grilikleri de yok ama tek tip ötüyor cinsiyeti nedir aceba
Görsel olarak dişi ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Silindir kafes ve plastik tünek kullanmayın lütfen. Sağlıkları için tavsiye etmiyoruz.

Berkaykaran

Yeni Üye
Kuşu yeni aldım gerekli siparişleri verdim merak etmeyin

Berkaykaran

Yeni Üye
Kaliteli yem ahşap tünekler içine oyuncaklar ve 1.50 lik kafesimiz de var dükkanda önceden almıştım bu aralar yoğunum en yalın zamanda getireceğim birde bir sorum daha olucaktı sultan daha once beslemedim goz kapama olayo biraz fazla grldi yem ve suda sıkıntı yok hareketlilik be ötme de fazla ama gözlerini kapatma sıklığı bana biraz fazla geldi

Berkaykaran

Yeni Üye
Ekstra olarak vitamin be kuru darı diyorlardı bir videoda onu cok seviyolarmış birde onları sipariş ettim bu göz hakkında da yardımcımolur öusunuz veterinere götürtüreyim mi

Berkaykaran

Yeni Üye
aldığım yuvada maalesef aşağıda bir tünek üstte salıncak salıncagın tahtası kalmamış duruyordu bir de adam demesin mi ötmeye başlayınca yem verirsiniz sabahları diye bir de bana diyor size yem vereceğim uzun süre yeter azıcık yem var içinde kulu alana kadar gayet güzel konuştum aldıktan sonra da gerekenleri söyledim inşallah bundan sonra daha huzurlu bir yuvada olucak (sırf cocugunuz heves etti diye hayvan sahiplenmeyin onlarda bir can sonuçta) diye notumu düştükten sonra iyi gğnler diliyorum cevabınızı da bekliyorum onceki soruma

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Aldığınız takviyeler umarım ekli linkteki ürünlerdir. Değilse değiştirmenizi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz darı dal darı sanırım. Haftada bir dal verin fazlası yağlanma yapar. Haftada bir tatlı kaşığı çekirdek verin onunda fazlası yağlanma yapar.

Göz durumu için yine streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın bir bakalım ama gün içinde kestirme yaparlar . Ve yeni gelmiş kuşlarda bu tür davranış değişiklikleri olabilir.

Berkaykaran

Yeni Üye
Merak etmeyin arkadaşım yıllardır bakıyor yanlış bir adım atmayız gerekli yerlerde veteriner bi müşterimiz var ona soruları sorarım teşekkürler

Berkaykaran

Yeni Üye
Size bir sorum daha var tüylerini sürekli kabarması normal midir klima çalışıyor gelen hava ona vurmuyor tabii ki ama 20-22 derece arasında calısıyor ama kapatınca da sanki aynı gibi bu da normaldir sanırım

Üst Alt