• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardımcı olur musunuz

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhabalar son üç gündür günde üç kez tüneğini temizliyorum ama tünek bu hale geliyor kuşum kusuyor mu yoksa dışkısı mı böyle bilmiyorum. Izgara kısmına peçete koydum dışkı ve tüneği ekliyorum lütfen yardımcı olun başka bir yere danışamıyorum

vadidekizambak

Paylaşımcı
Dışkı ve tünek şu an bu durumda. En son beş saat önce komple kafes temizliği yapmıştım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa kum veriyor musunuz

vadidekizambak

Paylaşımcı
Evet kum veriyorum ama bugün çıkardım ilk kez yemlik de mahvolmuştu. Kuş ocak ayından beri bende. Ocak ayından beri kumu yemi mineral bloğu gaga taşı kalamar kemiği var oyuncağı var. Haftada bir komple temizliyorum kafesi

vadidekizambak

Paylaşımcı
Çok korkuyorum bir şey olacak diye peçete üstünde dışkıda yemler var Ama yerken dökmüş olabilir mi akıllı yemliği çok uzakta dışkısından

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Evet kum veriyorum ama bugün çıkardım ilk kez yemlik de mahvolmuştu. Kuş ocak ayından beri bende. Ocak ayından beri kumu yemi mineral bloğu gaga taşı kalamar kemiği var oyuncağı var. Haftada bir komple temizliyorum kafesi
Kötü ekşimsi koku var mı kusmuğunda veya ağzında

vadidekizambak

Paylaşımcı
Bir bakayım hemen size döneyim bir de video çeksem bakabilir misiniz acaba hareketleri nasıl diye ne gerekiyorsa yaparım

Bahar Y.

Müdavim
Kustuğundan dolayı böyle tünek, kafes içi oyuncakların kusuyor, 1 gün kafes içi oyuncakları çıkarıp duruma bakabilir misiniz

vadidekizambak

Paylaşımcı
Tamam bugün oyuncakları çıkarayım öyle yapayım peki neden kusuyordur tehlikeli mi ne yapmamız gerekiyor

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Verdiğiniz yemin, vitaminin veya herhangi bir ek besinin bayat olup olmadığını rutin bir şekilde kontrol ediyor musunuz? Havalar sıcak bu aralar daha dikkat edilmeli... Bu gıdaları sağlıklı bir yerde saklıyor musunuz?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Akıllı yemliğim var ama sık sık kontrol ediyorum verdiğim gıdaları da sirkeli suda yıkayıp kurutup veriyorum evde videoya alacağım bugün saatlerce. Nasıl kusuyor ne yapıyor görmek istiyorum. Eşi yok hayır

vadidekizambak

Paylaşımcı
kustuğundan emin değilim yeni konu açacağım az sonra acil başlıklı kuşum ölsün istemiyorum normalde hemen cevap gelirdi iki gündür yardım alamıyorum

Bahar Y.

Müdavim
Kustuğu kesin, tünekte yem taneleri görünüyor zaten

Üst Alt