• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Lutfen yardim

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hocam kuşu aldığımızda kafasının üst kısmında tüy dökülmüştü resimde ekledim kuşçu tüy döküyor çıkar dedi parazit yüzünden dökülmüş olabilir mi? Çokta kaşınıyor. birde mama verdikten sonra parazit ilacı olarak ne kullanmamız gerekiyor.
benim bildiğim genetik olarak lutinolar kel oluyo

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bir hafta önce sultan papağanı aldik cok sessiz ötmüyor elimize gelmiyor alismadigi icin dedik. simdi ishalde olmus ve genelde kabarık duruyo evimiz sıcak. Dun vitamin kullanmaya başladık ama neyi var tam olarak anlayamadık aldığımız yere götürünce yada telefondan kus sesi açınca sadece ötüyor onun dışında çok sessiz cok üzülüyoruz umarım ciddi bisey degildir lutfen acil dönüş yapın.
Kuşunuz üşütmüş soğuk algınlığı ve nezle ile birlikte seyir ediyor. Burun delikleri tıkalı mukoza ile kaplanmış hafif ılık suya tuz karıştırıp peçeteyi sivriltip burun deliklerine sürün ek olarak antibiyotik tedavisi uygulamanı öneririm. Yada en yakın veterinere götür yoksa kurumaya doğru gidebilir.

Halilll

Yeni Üye
Kuşumuzu veterinere götürdük muayene sonucu ishal olmadığını nezle olmadığını antibiyotik vermek istemediğini söyledi yediği birşeyden dolayı ve sitresten kaynaklı olabilecegini söyledi 1 adet probiyotik bağırsak düzenleyici 1 adet çocukların kullandığı provit şurup yazdı ilgilenen herkese çok teşekkürler

Üst Alt