• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardım...

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bi kontrol edin, içinde bir oluşum yoksa ve dünden beri yatmıyorsa yumurtaları atabilirsiniz.
Sonrasında dişi ve erkeği ayrı kafeslerde en az 15 gün tutun, dişi iyice dinlenip kuluçka psikolojisinden çıksın, sonra duruma göre tekrar birleştirir gözlemlersiniz.
belki de anlaşamıyorlardır, anlaşmaları kadar anlaşamamaları da doğaldır.

Svl_brt

Paylaşımcı
bi kontrol edin, içinde bir oluşum yoksa ve dünden beri yatmıyorsa yumurtaları atabilirsiniz.
Sonrasında dişi ve erkeği ayrı kafeslerde en az 15 gün tutun, dişi iyice dinlenip kuluçka psikolojisinden çıksın, sonra duruma göre tekrar birleştirir gözlemlersiniz.
belki de anlaşamıyorlardır, anlaşmaları kadar anlaşamamaları da doğaldır.
Ben yuvayı açınca içeri girdi.. baktı biraz durdu ve geri çıktı.. elime almadım yumurtayı dışarı atar yada kırar yine diye..

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
yok siz kontrol edin, yoksa boşu boşuna kuşu yatırmayın. zaten dünden beri düzenli yatmıyorsa oluşum varsa da durmuştur

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
o zaman biraz daha bekleyin, dişi yumurtalara günün büyük kısmında yatmazsa sıkıntı, ara ara yumurtalar sıcak mı diye elinizin tersi ile kontrol etmeniz yeterli ve bol bol gözlemleyin

Svl_brt

Paylaşımcı
Yumurtanın tekini kırdı cadı kızım...

Üst Alt