• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardım...

Svl_brt

Paylaşımcı
peki açılan ürün fazla beklemez 4 5 ay sonra çöp kendimce diyorum ki havuç ve kızgınlık yapacak ürünler verme güzel bir mutlivitamin takviye yap yuvalıgı kaldır birleştir gözlemle kavga yoksa öyle tak yuvalıgı Benim kendi fikrim bu kardeşim yavru için dişi zulme ugramasın
Evden istedim ismini

Oğuz

Paylaşımcı
Oğlum ile iyi anlaşıyorlar tek onu ısırmıyor kafasından inmiyor
Eğer sizede alışkınsa kendimden örnek vereyim ilk önce erkek bir kuş aldım eğittim sonrasında dişi aldım şuanda erkek ne yapıcağini bilmiyor dişi yerine tellere suluga kur yapıyor zamanla dişiye de kur yapmayı çözer

Svl_brt

Paylaşımcı
Dişi kuşum yumurtladı napacam ben şimdi erkeği koysammı ki geri kafese

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yumurta varken dayak yiyebilir yada çiftleşmeyebilir ve 10 günlük sürede dolu olacağını sanmıyorum...yinede deneyebilirsiniz takiple 👍

Svl_brt

Paylaşımcı
2. Yumurtamız da geldi çok şükür bu sefer 2 gün ara ile yumurtladı maşallah ama tek sorun erkek kuş rahat vermiyor dişiye bugün kuyruk kısmını gagaladı @Şehmus BAKIR terramycyn sürdüm inş bit sorun olmaz

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşlar ayrı iken mi yumurtladı kavga devam mı ediyor

Svl_brt

Paylaşımcı
Dün akşam erkeği kafese koymuştum tekrardan dişi sürekli yuvadaydı ve yem verilmesi gerektiği için ama sabah kafesin içerisinde iç savaş çıktı mecburen ayırdım ortalama 1 2 saat önce de 2. Yumurtayı yumurtlamış ne yapmam gerekiyor şaşırdım kaldım

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dün akşam erkeği kafese koymuştum tekrardan dişi sürekli yuvadaydı ve yem verilmesi gerektiği için ama sabah kafesin içerisinde iç savaş çıktı mecburen ayırdım ortalama 1 2 saat önce de 2. Yumurtayı yumurtlamış ne yapmam gerekiyor şaşırdım kaldım
Ayırma yöntemi uygula kavga çok oluyorda çiftleşme yoksa dişiyi tek bir kafese al erkek yuva olan duracakları kafeste dursun. 15-20 gün ayır ilk gösterme kuşu sonra yanyana koy kavga vs illaki olur ciddi boyutlara ulaşmadığı sürece takip etmek lazım.

Üst Alt