• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Lütfen yardım edin

fatmwhspdkwşm

Yeni Üye
Kuşum bi kaç haftadır hasta ve son günlerde kötüleşti sürekli kafesin altında duruyordu zorunlu olarak 4 gün evde değildim eve geldiğimde kuşumun popsunda baya bi dışkı birikmişti onu temizledik kursak mantarı olduğundan süphelendim ve kontrol etmek için kursağına dokunacaktım ama göğsünün sağ tarafında yara vardı çok eklemek istemedim acı çekiyordur diye kantaron yağı sürdüm yarın veterinere gideceğim ama en azından bu geceyi geçirene kadar yapabileceğim bişey var mı lütfen yardım edin

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Fotoğraf ekleyebilir misiniz?4 gün boyunca yalnız mıydı?ağızda veya dışkıda koku var mı?duruşunu da kısa video şeklinde streamble üzerinden ekleyebilir misiniz

fatmwhspdkwşm

Yeni Üye
Fotoğraf ekleyebilir misiniz?4 gün boyunca yalnız mıydı?ağızda veya dışkıda koku var mı?duruşunu da kısa video şeklinde streamble üzerinden ekleyebilir misiniz
4 gündür yanında diğer kuşum vardı babamda ara sıra kontrol ediyordu dışkısı kokmuyordu temizlerken fark etmedim ağzını koklayamadım video da böyle atabiliyorum yaraya pek elleyemedim poposunu temizlerken elimde tuttum için çok strese soktum pek elime almak istemiyorum ama eğer bunlar yeterli değilse tutarım bu da video Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Siz yokken kafesin herhangi bir yerinde yaralanmış olabilirmi. Mümkünse yarayı daha net çekebilir misiniz. Dışkısı ne durumda yem yiyormu önceliğiniz onu aç bırakmamak

fatmwhspdkwşm

Yeni Üye
Siz yokken kafesin herhangi bir yerinde yaralanmış olabilirmi. Mümkünse yarayı daha net çekebilir misiniz. Dışkısı ne durumda yem yiyormu önceliğiniz onu aç bırakmamak
Ya kafesin her yerine baktık ama kan yok yaralanabileceği sivri bir yerde yok yem yiyor eve geldiğimizden beri 2 kere yemek yediği gördüm dışkısı sıvı gibi yarayı net çekemiyorum uyuyor ve tutup rahatsız etmek istemiyorum

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ya kafesin her yerine baktık ama kan yok yaralanabileceği sivri bir yerde yok yem yiyor eve geldiğimizden beri 2 kere yemek yediği gördüm dışkısı sıvı gibi yarayı net çekemiyorum uyuyor ve tutup rahatsız etmek istemiyorum
Yarın götürdüğünüzde bizleride bilgilendirin lütfen Rabbim şifa versin inşallah 🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Poposunda herhangi sert bir şişlik var mı? Ağrısı var gibi ve bu nedenle kafes tabanına inmiş gibi duruyor, arkadaşlarımın dediği gibi veteriner sonrası bilgilendirirseniz sevinirim 🌸 Ek olarak mutlaka röntgen çektirin, dışkı analizi yaptırın ☺

Üst Alt