• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Lütfen çook acil yardım edin.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Konuşuyor yem yiyor dişi kuşa kur yapıyor ama dışkı yaparken zorlanıyor sanki ve poposunu kaşıyor. Bu şekilde sıvı kaybı mı oluyor ciddi problemleri oluşmasından korkuyorum
İlk etapta avidiare alıp kullanın değişme olmazsa ve farklı bir durum görürseniz kusma gözlerde kızarıklık dışkıda yem veya kan tekrar dönüş yapın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Peçete üstünde dışkı resmi görebilir miyim? yediklerinden biraz bahsedin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yulaf vermeyin tedavi sürecinde 5 gün avıdear verin ve daldari olabilir bide karışık yem 5 gün sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Avıdear kullanımı hergun tazeleyerek yarım suluga 10 Damla şeklinde

Şerbet

Paylaşımcı
Bence elektrolit takviyesi de gerekebilir çok ishal varsa,ama kullanımı hakkında bilen abilerden bilgi alın öncemi verilmesi gerek sonramı verilmesi gerek bilgim yok.
Evet pek bilgim yok bilinçsiz bişey vermek istemiyorum tüy de dökmeye başladı daha önce de tüy döktü ama böyle ishali yoktu

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Öncelikle güzel bir probiyotik alın, entrobac tavsiye ederim. Düzenli kullanmanız gereken bir ürün zaten. Tek sefer alsanız bir iki yıl kullanırsınız. Çok pahalı bir şey değil güvenilir bir yerden bölünmüş alırsanız. Avidear ı kaç gündür kullanıyorsunuz?

Şerbet

Paylaşımcı
Öncelikle güzel bir probiyotik alın, entrobac tavsiye ederim. Düzenli kullanmanız gereken bir ürün zaten. Tek sefer alsanız bir iki yıl kullanırsınız. Çok pahalı bir şey değil güvenilir bir yerden bölünmüş alırsanız. Avidear ı kaç gündür kullanıyorsunuz?
Yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz
Kullanmayı kesin . Gereksiz yere yük bindiriyorsunuz vücuda. Probiyotik ve elektrolit takviyesi ile düzelme olmazsa ilaç kullanmak gerekebilir. Dışkı kötü görünmüyor ama. Kuşun genel hali nasıl?

Şerbet

Paylaşımcı
Yem yiyor su içiyor ama ağzını açıp kapatıyor tüy döküyor büyük kanat ve kuyruk tüylerinden de düşenler oldu. Bazen sulu hapşırıyor dişi kuş iyi dışkısı normal ama şerbet düzelmiyor Avidear kullanmayı bugün bırakıyorum Probiyotik olarak entrobac sipariş vereceğim

Üst Alt