• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lutfen cevaplayin

furkan2777

Yeni Üye

Kafasını sürekli böylr sallıyor. Az once zorunlu bir sekilde duş aldırdim. Elime aldım ve yine bu sekilde yapiyordu. Ama bu sefer elime böylr birsey geldi yaparken salya. Dus aldirdigim icin geldigini sanmiyorum. Acaba bogazina su kacti onu mu atti doyecegim sureili bu hareketi yapiyor. Birde ishal.

furkan2777

Yeni Üye
Dışkıda bakteri var
Evet bunun için ilaç kullanıyorum şuan bu kafa hareketini anlamadım. Kusmuyor. Kusmaya benzemiyor. Kursagında bir sorun mu var aynı zamanda acaba? Yoksa sindirim sisteminden dolayı kusmaya mi direniyor? Verigim anitboyut de bugun yanliskikla kafasina yapisti. Orda tuyleri katilastirdi. Yikadim fakat hala gecmedi daha zorlamak istmeiyorum fakat kafasinu kasiyor ve gozune zarar veriyor. Bende yanina bir disi koydum daha once iyi anlasitigi, en azından kafasıni temizlesin geri ayiririm.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet bunun için ilaç kullanıyorum şuan bu kafa hareketini anlamadım. Kusmuyor. Kusmaya benzemiyor. Kursagında bir sorun mu var aynı zamanda acaba? Yoksa sindirim sisteminden dolayı kusmaya mi direniyor? Verigim anitboyut de bugun yanliskikla kafasina yapisti. Orda tuyleri katilastirdi. Yikadim fakat hala gecmedi daha zorlamak istmeiyorum fakat kafasinu kasiyor ve gozune zarar veriyor. Bende yanina bir disi koydum daha once iyi anlasitigi, en azından kafasıni temizlesin geri ayiririm.
verdiğiniz antibiyotik nedir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşu yanından alın diğer kuşa hastalık bulaşmasın. Enroflaksasin etken maddeli bı ilaç kullanin

Üst Alt