• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

lütfen bilen soruma cevap versin

hande05

Yeni Üye
merhaba.benim iki tane muhabbet kuşum vardı.dişi kuş yuvalık takılınca hep yumurtlamak istiyordu.bende iki kez yumurtlamasına izin verdim.ilkinde hepsi boş çıktı.sonraki kuluçkada yavruları oldu.baktım devamlı yumurtlamak istiyor,yuvalığı aldım birdaha koymadım.yavruları sahiplendirmek zorunda kaldım ve çok üzüldüm çünkü.dişi kuş hep gazeteleri falan yırtıyordu yuvalık olmadıgı için.birkaç senedir böyle gidiyordu.yakın zamanda karnında ur çıktı.veterinere gittik.genetik olabiliyor genelinde malesef dedi.rahim ağzı kanseri olmuş.sonrada çok uğraştık ama kaybettik yavrumu.bilmeden ben mi sebep oldum dedim.yuvalık koymamam mı sebep oldu acaba dedim.veteriner hekimde istese kafes altınada yumurtlayabilirdi dedi ama benim kuşum bence yuvalık dışında yumurtlamazdı.acaba ben üzülmeyim diye mi öyle dedi hekim bey.yuvalık koymadıgım için bu ur kendini tetiklemiş olabilir mi?sebebi ben miyim? günlerdir uyuyamıyorum lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?

hande05

Yeni Üye
Merhaba kaybınız için üzgünüm. Sizin sebep olduğunuzu sanmıyorum. Yuvalık takmakla bir alakası yok. Yinede diğer üstatlar bir değerlendirsin.
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Allah razı olsun.inşallah öyledir.çok teşekkürler temenniniz içinde...🤲😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Üzülmeyin sizinle ilgisi yok olacağı varmış siz elinizden geleni yaptınız veterinere götürmeyen çok insan var kendinizi suçlamayın olmusa ve ölmüş e çare yok derler..iyi forumlar dilerim bu arada kuşunuzun görselini bizimle paylaşırsanız seviniriz

hande05

Yeni Üye
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Üzülmeyin sizinle ilgisi yok olacağı varmış siz elinizden geleni yaptınız veterinere götürmeyen çok insan var kendinizi suçlamayın olmusa ve ölmüş e çare yok derler..iyi forumlar dilerim bu arada kuşunuzun görselini bizimle paylaşırsanız seviniriz
Allah sizden de razı olsun.gerçekten ozaman içim çok rahatlar.6 senedir beraberdik.veterinerde çok uzaktaydı ama kontrollerini falan aksatmadık.ameliyat çare olsaydı onuda yaptıracaktık fakat kaldırsa söylerdim dedi hekim bey.net birşey diyemem dedi.biz elimizden geleni yaptık.ben sebep olmadıysam içim rahat etti şimdi.Allah verdi o alır sonuçta.çok çok sağolun teşekkür ederim🤲 kaybettiğimiz yavrumuz sağdakiydi.

hande05

Yeni Üye

hande05

Yeni Üye
Rica ederim sizin gibi baktığı canların sorumluluğunu bilen onlara değer veren kişilerin foruma katıldığını görmek güzel. Umarım ailemizin bir parçası olursunuz. Sizi hep buralarda görmek isteriz :giggle:
bende sizler gibi yanıtlar verip insanlara yardımcı olan birilerini gördüğüm için çok mutlu oldum.keşke daha önce keşfetseymişim bu platformu.inşallah ☺ 🤲

Üst Alt