• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Lütfen bakın biseymi var

Büşra ve kuşu

Yeni Üye
Albino kuşum bir yaşında eski sahibi bu kuşa eş almış ama dövmüş kuşu bende bi eş aldım 3 yaşında erkek hiç ıstırmiyor adı maviş dişide limon maviş yem yerken, su icerken limon yemesin diye yanına gelip gagasıyla bişeyler yapıyo mavişde kaçıyo limon hiç ötmüyo maviş gelince azda olsa ötmeye başladı maviş yanıya bile yaklaşamıyo korkusundan bugun 3 gün abim limon öldürebilir dedi sizce napabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları görelim eğer kavga kanlı değilse bişey olmaz didikleme olur bu normal yer kavgası yem kavgası kiskanmalar olur

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
limon kafesini sahiplendiği için mavişin yanına yaklaşamaması şu an için normal. ama yeni alınan kuşları aynı kafese koymadan önce önlem ve tanışma amaçlı bir hafta kadar birbirlerini görecek şekilde farklı kafeslere koymanız daha doğru olurdu

Büşra ve kuşu

Yeni Üye
limon kafesini sahiplendiği için mavişin yanına yaklaşamaması şu an için normal. ama yeni alınan kuşları aynı kafese koymadan önce önlem ve tanışma amaçlı bir hafta kadar birbirlerini görecek şekilde farklı kafeslere koymanız daha doğru olurdu
Dediğiniz gibi oldu ben sokabiliyorum anca kafese mavişi yoksa ıstırıyo keşke önceden düsünseydim

Üst Alt