• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! LUTFEN ACİLLLL KUŞYMUN KANADI KANIYOR

Nilss

Yeni Üye
Kusum 1 yaşında ve çok korkak elime alıp nişasta süremiyorum kanadı kanıyor 1 tane tüyü koptu ne yapmam gerek lütfen elime alamıyorum daha çok zarar görmesin diye çok kanıyooo kanadının altı ve o yeri temizlemeye çalışıyor kanatmasın daha fazla diye elletmiyorum nisastada süremiyorum bezlede durduramam elime aldığım zamanlar çırpınıyor çok o yüzden ne yapmam gerek saatte geç veteriner yok @Demet bükay InShot_20260517_223856129.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusum 1 yaşında ve çok korkak elime alıp nişasta süremiyorum kanadı kanıyor 1 tane tüyü koptu ne yapmam gerek lütfen elime alamıyorum daha çok zarar görmesin diye çok kanıyooo kanadının altı ve o yeri temizlemeye çalışıyor kanatmasın daha fazla diye elletmiyorum nisastada süremiyorum bezlede durduramam elime aldığım zamanlar çırpınıyor çok o yüzden ne yapmam gerek saatte geç veteriner yok @Demet bükay Ekli dosyayı görüntüle 105355
Merhaba geçmiş olsun
Yarın sabah ilk iş eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Buyrun okuyun lütfen

Yusuf4556

Yeni Üye
Kusum 1 yaşında ve çok korkak elime alıp nişasta süremiyorum kanadı kanıyor 1 tane tüyü koptu ne yapmam gerek lütfen elime alamıyorum daha çok zarar görmesin diye çok kanıyooo kanadının altı ve o yeri temizlemeye çalışıyor kanatmasın daha fazla diye elletmiyorum nisastada süremiyorum bezlede durduramam elime aldığım zamanlar çırpınıyor çok o yüzden ne yapmam gerek saatte geç veteriner yok @Demet bükay Ekli dosyayı görüntüle 105355
Bence ellemeyin ve nişasta sürmeyin ben nişasta açıktay di diye tereddüt ettim sürdüm ama mikrop tan dolayı kusum oldu daha 1 hafta önce gene bu kuşumun kanadı kanadı tüy dustu kendi kendine sıcak ortamda hareket kısıtlı halde beklettim küçük kafese aldim

Nilss

Yeni Üye
Buyrun okuyun lütfen
Teşekkürler

Nilss

Yeni Üye
Bence ellemeyin ve nişasta sürmeyin ben nişasta açıktay di diye tereddüt ettim sürdüm ama mikrop tan dolayı kusum oldu daha 1 hafta önce gene bu kuşumun kanadı kanadı tüy dustu kendi kendine sıcak ortamda hareket kısıtlı halde beklettim küçük kafese aldim
Sürekli temizlemeye çalışıyor o yeri kanatmaz mı

Nilss

Yeni Üye
Buyrun okuyun lütfen
Bir şey sorucamda Rif Ambulu sürdüğümde kuş o sürdüğüm bölgeyi temizlemeye çalıştığında yutarsa bir şey olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir şey sorucamda Rif Ambulu sürdüğümde kuş o sürdüğüm bölgeyi temizlemeye çalıştığında yutarsa bir şey olur mu?
Yan etkisi yoktur endişe etmeyin, içinde iyot yoktur
Makaleyi okuyun lütfen 🤗 kaşıma gün gün azalır bakteri varsa ölür parazit varsa Rif ampul hücrelere destek verir savaş açar👍

Üst Alt