• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

LÜTFEN ACİL YARDİM EDİN

Yaseminysmn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İştahsızlık halsizlik ishal körlük
Hastalık Belirti Tarihi
12 Ağu 2022
Merhaba ne olur yardımcı olun yazmadigim yer kalmadı hiç kimse bişey demiyor.yaklasik bir hafta önce kuşum cereyanda kaldı ishal oldu kendim tedavi etmeye çalıştım antibiyotik ve vitamin aldım ama durumu ağırlaşınca (ÖLMEK ÜZEREYDİ) veterinere götürdüm antibiyotiğe devam et dedi başka vitamin verdi ama eve gelince fark ettim kuşum görmüyor 🥺 kör olmuş neden olmuştur tekrar görür mü çok vicdanım aciyir göz irisi büyüyüp küçülüyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Görmediğinden gerçekten emin misiniz farklı bir şey olabilir mi? Tünekte duruyor yem su yiyip içiyor mu? Kuşunuzun kısa bir videosunu, dışkı fotoğrafını ve özellikle gözlerinin net olacağı fotoğraflarını ekleyebilir misiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Yaseminysmn

Yeni Üye
Görmediğinden gerçekten emin misiniz farklı bir şey olabilir mi? Tünekte duruyor yem su yiyip içiyor mu? Kuşunuzun kısa bir videosunu, dışkı fotoğrafını ve özellikle gözlerinin net olacağı fotoğraflarını ekleyebilir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 30955Ekli dosyayı görüntüle 30955Ekli dosyayı görüntüle 30955
Streamable com üzerinden yükleyebilirsiniz videoyu, fotoğrafları da bekliyoruz 😔
Ekli dosyayı görüntüle 30955

Yaseminysmn

Yeni Üye
3-4 gündür daha iyi yem su yiyip içiyor ezberlediği yerlerini dışkısı da şu an iyi ishali kesildi artık biraz kilo verdi zayıf şu an sadece görmüyor beceremedim bir türlü fotoğraf video atmayı 🙁

Yaseminysmn

Yeni Üye

Yaseminysmn

Yeni Üye
Feyza hanım veterinerseniz başka bir yerden ulassam size telefondan giriyorum ondan mı acaba bir türlü yapamadim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza hanım veterinerseniz başka bir yerden ulassam size telefondan giriyorum ondan mı acaba bir türlü yapamadim
Malesef değilim ben sıradan bir ev hanımıyım burda hocalarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz berde oturuyorsunuz forumda konumuz var kanatlı uzmanlarla ilgili, belki orda size yakın bulabilirsiniz 😔 bir de @Şehmus BAKIR @Bahar Y. @Sude W. @Tuğçe G. @Tuğrul Bey hocalarımız görünce yardımcı olurlar 🙏🙏

Yaseminysmn

Yeni Üye
Kanatlı hayvanlar için hastane var sadece muayene için 2500 TL istiyorlar olmayınca olmuyor işte şuan maddi sıkıntı da var yer İstanbul

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinerler hekim odasının belirlediği bir fiyat var 200 veya 300 olması lazim. Bu fiyattan ustune muayene ederse ceza yer. 2500 olması imkansız. 😕 Ama etiketlenen hocalarımizi bir hekleyin bakalım. Aşırı zehirlenmelerde körlük yapiyor diye biliyorum. Kendi imkanlarinizla kullandığınız antibiyotik mi acaba zarar verdi 😔 çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin 🙏🏻

Yaseminysmn

Yeni Üye
Veterinerler hekim odasının belirlediği bir fiyat var 200 veya 300 olması lazim. Bu fiyattan ustune muayene ederse ceza yer. 2500 olması imkansız. 😕 Ama etiketlenen hocalarımizi bir hekleyin bakalım. Aşırı zehirlenmelerde körlük yapiyor diye biliyorum. Kendi imkanlarinizla kullandığınız antibiyotik mi acaba zarar verdi 😔 çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin 🙏🏻
Evet kendim aldım flagyl körlük kalıcı mi oluyormuş

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanatlı uzmanına gitmeniz lazım. Tek fotoğrafla uzaktan anlaşılması imkansız. Vetform Veteriner Kliniğini öneririm. İmkanınız yoksa Avcılar Veteriner Fakültesine gidin orası daha ucuz olacaktır

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Screenshot_2022-08-23-15-42-26-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2022-08-23-15-42-26-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg bunu buldum konuyu buraya atmayı bilmiyorum ama konuyu bulup size da aldım buraya gidebilirsiniz sanırım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir de tuzla tarafına gelme şansınız varsa benim tanıdığım bir vet var kanatlılardan da anlayan

Üst Alt