• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Lori papağanı hakkında

Muhammet Usame Bal

Aktif Üye
Merhaba,yarın bir tanıdığımdan el besleme bir Lori alacağım.

Şuan mama olarak delta rasyon Lori maması ve delta rasyonun meyveli sebzeli küçük taneli pelet yemini karıştırıp veriyorlar,
Delta rasyon sitesinde Lori palağani mamasının açıklamasında da böyle beslememizi söylüyorlar,
Paketin açıklamasında %50 meyve %50 sebze var yazıyor,delta rasyonun Lori mamasına %40 veya %50 karıştırıp yine yumuşayınca versem sıkıntı olur mu?

Her gün meyve verebilir miyim?

Mama kaç saat kafeste kalabilir?

Günlük kaç gram mama yiyorlar?

Muhammet Usame Bal

Aktif Üye
Bir de önceki nesil bir yavru,(şuan 4-4 buçuk aylık) köpek gibi oynuyor
Elimi kovalıyor,yatıp elimle güreşiyor,bazen o beni kovalıyor,bazen ben onu kovalıyorum,insan görünce heyecandan yerinde duramıyor.

Ama alacağım yavru anneden bir hafta geç ayrıldığı ve yanında kardeşi de olduğu için el götürünce biraz kaçıyor,parmakta duruyor ama yüzeye yakın olunca atlıyor, fakat kucakta sevilince mayışıyormuş, ben eve getirince hem tek olacak hemde günde bir iki kere benle bağı güçlensin diye şırıngayla azar azar ödül niyetine besleyeceğim,günün çok büyük bölümünü benle geçirecek.anlattığım önceki nesil yavru gibi alışır mı?

(Bana gelecek yavru daha yeni ve biraz erken mamaya düşmüş,o yüzden ucamiyor ve bazı tüyleri eksik,cinsi gök kuşağı lori)

Son düzenleme: