• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lora ve lavinya ile alışma sureci

Limonbey33

Tutkulu
On beş gün önce bu iki minnoş kızımı sahiplenmistim,eve geldiklerinin ikinci gününden itibaren elimden yem,daldari vs yiyorlar ama herşey buraya kadar😁🤦🏼‍♀️ilerleme kaydedemiyoruz hala sadece elimi uzattigimda korkuyorlar,ben mi aceleci davranıyorum yoksa bu şekilde devam mi etmeliyim?kafesin kapısını da açtığımda hiç didari çıkmaya yeltenmediler

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hergün elinizden yem yedirin. İki kuşun alıştırma süreci daha farklı olabilir. Tek kuş daha kolay alışır.

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ne güzel de yiyorlar yaaaa maşallah 😍 Necmi hocamıza katılıyorum, iki kuş birbirlerini daha çok benimserler bunu konuşmuştuk zaten ilk geldiklerinde 🙂 zorlu yolu seçmenize rağmen bence baya alıştırmışsınız en azından çekinmeden elinizden yiyorlar tebrikler 👍👏👏

Limonbey33

Tutkulu
Ne güzel de yiyorlar yaaaa maşallah 😍 Necmi hocamıza katılıyorum, iki kuş birbirlerini daha çok benimserler bunu konuşmuştuk zaten ilk geldiklerinde 🙂 zorlu yolu seçmenize rağmen bence baya alıştırmışsınız en azından çekinmeden elinizden yiyorlar tebrikler 👍👏👏
Çok tşkler evet kıyamadım ayirmaya oyuzden sabırla hergun bu şekilde saatlerce yen yediriyorum😁🤭ins biraz daha ilerleme kaydedebiliriz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok tşkler evet kıyamadım ayirmaya oyuzden sabırla hergun bu şekilde saatlerce yen yediriyorum😁🤭ins biraz daha ilerleme kaydedebiliriz
Kolunuzu o şekilde tutmaya siz alışırsanız, bence onlar da size daha çok alışırlar 😂 şaka bir yana, gerçekten tebrik ediyorum ben iki kuşu anca kafes içinde parmağıma çıkıp koluma yürüyüp dışarı özgürlüğüne uçmak için beni kullanmaya alıştırabilmiştim 🤭🤭🤭

Limonbey33

Tutkulu
Kolunuzu o şekilde tutmaya siz alışırsanız, bence onlar da size daha çok alışırlar 😂 şaka bir yana, gerçekten tebrik ediyorum ben iki kuşu anca kafes içinde parmağıma çıkıp koluma yürüyüp dışarı özgürlüğüne uçmak için beni kullanmaya alıştırabilmiştim 🤭🤭🤭
Çok tatlisiniz😁🤭bu şekilde devam edeyim ozaman,onlarla konuşurken hep illa ki alisacaksiniz ben pes etmicem diyorum😁

Mert G.

Paylaşımcı
Bende sizin gibi düşündüm ayirmadim alismadilar bana en son üç yavruyu denedim olmadi pes ettim simdi yuvadan yeme dusecek yavrulari bekliyorum birini tek besliyecem acikcasi kendime alistirmak istiyorum benim size oneril ayirin bence ve masallah tüyü kadar ömrü olsun insallah

Limonbey33

Tutkulu
Bende sizin gibi düşündüm ayirmadim alismadilar bana en son üç yavruyu denedim olmadi pes ettim simdi yuvadan yeme dusecek yavrulari bekliyorum birini tek besliyecem acikcasi kendime alistirmak istiyorum benim size oneril ayirin bence ve masallah tüyü kadar ömrü olsun insallah
Yani sanki ayirirsam bencillik yapacakmisim gibi geliyor çünkü ikisi çok güzel arkadaş oldular neden iki tane dişi aldınız derseniz de normalde bir tanesini alicaktim lavinyanin parmaklarının olmadığı görünce onu da sahiplenmek istedim,peki bu kadar zamandan sonra ayirsam uzulmezler mi?

Mert G.

Paylaşımcı
Yani sanki ayirirsam bencillik yapacakmisim gibi geliyor çünkü ikisi çok güzel arkadaş oldular neden iki tane dişi aldınız derseniz de normalde bir tanesini alicaktim lavinyanin parmaklarının olmadığı görünce onu da sahiplenmek istedim,peki bu kadar zamandan sonra ayirsam uzulmezler mi?
Bence uzulmezler gibi geliyor bana biraz küsebilirler ama alismaz diye bir sey yok ama egitim iki kus olarak olursa daha fazlasabilir . Alisiyorlar diyorsaniz yem yiyorlarmis elinizden bence ayirmayin diye düşünüyorum