• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Limonu kaybettik

sanslidostlar

Aktif Üye
Evet bence b vitamini eksikliği yapıyor, elektrolit eksikliği de yapabilir
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
BtAmin forte
Entrobac
Gervit-w
Elektrolit
merhaba benim kuşym da antibiyotik kullandı veteriner önerisiylebir hafta kadar
bugün kafesten çıkardım onu daha salonu 2. turlayışında yere düştü
normalde çok yorulunca düşerdi sadece o da kafese girmemeye çalıştığı için düşerdi
acaba ben de mi vitamin versem önerir misiniz
BtAmin forte
Entrobac
Gervit-w
almıştım önceden varlar
ama perşembe büyük ihtimal başka veterinere gidiceğiz o zamana kadar bir şey vermesem mi ne dersiniz🥹

sanslidostlar

Aktif Üye
Kağıthane ve görüştüm yardımcı olacak Allah razı olsun 🤲🥰
merhaba şehmus bey acaba benim kuşuma da bakabilir mi, yeri tam olarak nerede? kağıthaneye çok yakınız gelebilirim.. güvenilir bir yere gitmek istiyorum en son gittiğim veterinerden memnun kalmadım😢 LÜTFEN benim için de görüşebilir misiniz 🌸🥹🥰

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
merhaba şehmus bey acaba benim kuşuma da bakabilir mi, yeri tam olarak nerede? kağıthaneye çok yakınız gelebilirim.. güvenilir bir yere gitmek istiyorum en son gittiğim veterinerden memnun kalmadım😢 LÜTFEN benim için de görüşebilir misiniz 🌸🥹🥰
Bakar tabi ki neden bakmasın sizi daha önceki konunuzda Vetform Gözde hocaya yönlendirmiştim röntgen çektirip kendisine iletecektiniz?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Size numarasını yazıyorum yarın iletişime geçin mutlaka Şehmus hocam yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba başım gözüm üstüne tabiki bakar
Hiç endişe etmeyin
Size cep no vereceğim dm den, konum isteyin lütfen, kendisinin de hasta kuş bakım evi var orada da bakar 😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba dm den n yazdım no burdan da paylaşayım bilgisi var ilettim sizde arayın lütfen Rabbim şifa versin inşallah inşallah 🤲😊

Ekli dosyalar