Limon3564
Aktif Üye
Limon hanımın akşam akşam banyo yapması gelmiş baktım subardaginda yıkanmaya çalışıyor kacarmi bu fırsat dedim Streamable Video
Maşallah ne güzel de yıkanıyor canım benimLimon hanımın akşam akşam banyo yapması gelmiş baktım subardaginda yıkanmaya çalışıyor kacarmi bu fırsat dedim Streamable Video
Benim Sultaniçem de öyle yazın fısfıs yapıyorum, dövecek gibi bakıyor carlıyor, bitince de baya söyleniyor homur homurSıhhatler olsun banyo yapan kuş izlemeye hasret kaldım benimkiler pasaklı
Çok güldüm.Maşallah her boy çocuk var
Ayy o homurtuyu çok seviyorum o homurdandıkça azarlamak, azarladıkça onların daha da homurdanması tam aile saadetiBenim Sultaniçem de öyle yazın fısfıs yapıyorum, dövecek gibi bakıyor carlıyor, bitince de baya söyleniyor homur homur
Aynen bende optukce bulut homurdaniyor ben daha çok öpüyorum böyle uzuyor en son o peş ediyor bende doya doya öpüyorumAyy o homurtuyu çok seviyorum o homurdandıkça azarlamak, azarladıkça onların daha da homurdanması tam aile saadeti
Evet, sus kız carlama bana diyorum, o da bağırıyor ben öyle diyince Tam anne kız atışmasıAyy o homurtuyu çok seviyorum o homurdandıkça azarlamak, azarladıkça onların daha da homurdanması tam aile saadeti
O salıncaklar dost mu düşman mı belli değil zaten en büyük homurtu sebebi Mavişe şu hayatta en gıcık olduğun şeyler nedir diye sorsalar 1.mama 2.kafaya salıncak değmesiSimba da oyuncaklara kızınca bide kafese sokmak için parmağıma almaya çalışınca homurdanıyor. Salıncaktan hoop zıplıyor tünekten yana kaçamadan salıncak arkadan poposuna çarpıyor işte o zaman homurdanıyor.