Muhabbet kuşumun olduğu odada genelde 12 gibi lamba kapanır herkes uyur.Son zamanlarda lamba kapanınca çırpınmaya başladı neden yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok.Kendini silkeleme değil baya kanatlarıyla çırpınıyor lamba açılınca duruyor bu neden olabilir?Birde bilenler bilir biz kursak mantarı tedavisi görüyorduk antifungalle ,en son test yaptık antibiyogram fotolara ekledim vet duyarlı olduğu antibiyotiklerin çok ağır olduğunu böbreğe zarar verecegini gittiği yere kadar gitsin mecbur kalırsak kullanırız dedi.Evde sadece vitamin immün probiyotiğe devam ediyoruz probiyotik iyi gelir demişlerdi bir de.bu testten önce üç ay her ay bir 10cc antifungal kullandık yaninda takviyelerle.Su anda kullanmıyoruz dediğim gibi.Cok bir degisiklik yok hala çok uyuyor oguruyor vs kilosunu ölcemedim daha ele alinca çok stres oluyor ama artık Alicam gibi mecburen.Son olarak bugün akşam 12de kafesinin üstünde ufak kahverengi böcek gördüm almaya çalıştım peceteyle ama alamadim nereye gittiğini bilmiyorum(bugün sabah temizlemistim kafesin altını) şimdi tekrar değiştirdim gece olmasına rağmen.Ondan dolayı mı çırpındi dicem ama bugün olmadı sadece çırpınma bu aralar çok sık oluyor böcekten kaynaklı değildir yani.Bocek konusu içinde yarın fırsat bulabilirsem elime alıp kontrol edicem kusu onun dışında virkon-s ile her şeyi temizlemek istiyorum ama sipariş veremiyorum şu an nereden fiziksel olarak temin edebilirim bilen varsa yazabilirse sevinirim ya da virkon s dışında kullanabileceğim herhangi bir şey.Gec yazıyorum gorenler sabah yardımcı olabilirse çok sevinirim
Ekli dosyalar
-
194.6 KB Görüntüleme: 3
-
156.9 KB Görüntüleme: 3