• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı kuyruk sekmesi

şekerşekerşeker

Yeni Üye
merhaba, muhabbet kuşumu pet shop'tan aldığım ilk günden beridir kuyruk sekmesi var. buna rağmen oldukça neşeli, iştahlı ve oyuna düşkün olduğu için bunu bir sorun olarak görmedim. bir ay oldu. erkek, henüz yavru sayılır. ceresi bebek mavisi renginde.

son günlerde hırıltısı başladı. nefes alırken çıt çıt ses geliyor. ama hâlâ çok hareketli ve aşırı iştahlı, hatta son günlerde o kadar çok yedi ki göbeği çıktı. a vitamininin bağışıklıkları için elzem olduğunu öğrendim yapay zekadan, marul ve havuç verdim. burun akıntısı yok. gözde yaşarma falan yok. kekik çayı ekledim suyuna. bir gün sonra aynı şekilde bir iki damla sirke ekledim. hapşırma vardı geçti. bugün daha normal ama uyurken kuyruğu aşağı yukarı sektikçe yüreğim ağzıma geliyor. ne yapabilirim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba, muhabbet kuşumu pet shop'tan aldığım ilk günden beridir kuyruk sekmesi var. buna rağmen oldukça neşeli, iştahlı ve oyuna düşkün olduğu için bunu bir sorun olarak görmedim. bir ay oldu. erkek, henüz yavru sayılır. ceresi bebek mavisi renginde.

son günlerde hırıltısı başladı. nefes alırken çıt çıt ses geliyor. ama hâlâ çok hareketli ve aşırı iştahlı, hatta son günlerde o kadar çok yedi ki göbeği çıktı. a vitamininin bağışıklıkları için elzem olduğunu öğrendim yapay zekadan, marul ve havuç verdim. burun akıntısı yok. gözde yaşarma falan yok. kekik çayı ekledim suyuna. bir gün sonra aynı şekilde bir iki damla sirke ekledim. hapşırma vardı geçti. bugün daha normal ama uyurken kuyruğu aşağı yukarı sektikçe yüreğim ağzıma geliyor. ne yapabilirim?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗herşey doğru sirke çok yanlış lütfen vermeyin
Asidiktir kursak, sindirim sistemi, bağırsakta olan iyi bakteriyi yakar atar, bağırsak florasını bozar 🤗zararı çoktur, lütfen tekrar etmeyin
Yavru zaten bağışıklık sistemini çökertir Allah korusun
Kekik çayını burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün günde 2 defa yapın
Çayı haftada 2 defa suyuna katın
Üşümesin sıcak tutun
Üst solunum yolu enfeksiyonu olursa çok zorlanır😔
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

şekerşekerşeker

Yeni Üye

merhaba, çekebildim kuşumu nihayet. burada yeni uyanmıştı, o yüzden tüyler kabarık ve biraz halsiz duruyor. bahsettiğim kuyruk sekmesi bu şekilde ama. normal mi bu?

şekerşekerşeker

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗herşey doğru sirke çok yanlış lütfen vermeyin
Asidiktir kursak, sindirim sistemi, bağırsakta olan iyi bakteriyi yakar atar, bağırsak florasını bozar 🤗zararı çoktur, lütfen tekrar etmeyin
Yavru zaten bağışıklık sistemini çökertir Allah korusun
Kekik çayını burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün günde 2 defa yapın
Çayı haftada 2 defa suyuna katın
Üşümesin sıcak tutun
Üst solunum yolu enfeksiyonu olursa çok zorlanır😔
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
çok teşekkür ederim bu arada yardımınız için. para biriktiriyorum, bahsettiğiniz takviyeleri en kısa sürede temin edeceğim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

merhaba, çekebildim kuşumu nihayet. burada yeni uyanmıştı, o yüzden tüyler kabarık ve biraz halsiz duruyor. bahsettiğim kuyruk sekmesi bu şekilde ama. normal mi bu?
♦ Plastik tünek bakteri yayar yerine ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Kekik çayı yapın burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün lütfen
Suluğuna %50 çay %50 su katın toplam yarım suluk olsun 6/7 saat kalsın, kapalı şişe su kullanın lütfen
Bu hafta 3 kez kekik çayı yapın
1 çay kaşığı kekik, 1 çay bardağı su ile 5 dk kaynatın verin burun deliklerine gün içinde 2/3 kere sürün hafif bastırın içine gitsin