• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuyruk sekmesi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bi kuyruk sekmesi göremedim. Bağışıklığı düşmüş olabilir durgunluk da bundan ötürü olabilir. Hava akımına yada ani hava değişimine maruz kaldı mı

Parakeet0

Yeni Üye
Hava akımına maruz kalmadı. Dediğiniz gibi bağışıklığı düşmüş olabilir belki. Bağışıklığnı yükseltmek için röhnfreid'in ürünlerini mi kullanayım?

Nur Y.

Paylaşımcı
Hava akımına maruz kalmadı. Dediğiniz gibi bağışıklığı düşmüş olabilir belki. Bağışıklığnı yükseltmek için röhnfreid'in ürünlerini mi kullanayım?
Bence evet. Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin tercih edebilirsiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bende tam onu söylicektim size 🙂 eğer herhangi bir takviye vermiyorsanız multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Haftada bir farkli günlerde suluğuna koyunuz. Kuşunuzun direnci yükselsin hastalıklara karşı daha güçlü olsun. Aynı zamanda arada kekik çayı yapın faydasını görürsünüz. 🖐🏻

Parakeet0

Yeni Üye
Bence evet. Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin tercih edebilirsiniz
Evet bende tam onu söylicektim size 🙂 eğer herhangi bir takviye vermiyorsanız multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Haftada bir farkli günlerde suluğuna koyunuz. Kuşunuzun direnci yükselsin hastalıklara karşı daha güçlü olsun. Aynı zamanda arada kekik çayı yapın faydasını görürsünüz. 🖐🏻
Öncelikle teşekkürler. Önceden bölünmüş entrobac alıp kullanmıştım ama çabuk bozulmuştu ondan sonra pek güvenim kalmadı sitelere ben de tekrar almadım. Önerdiğiniz bi site var mı alabileceğim?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle teşekkürler. Önceden bölünmüş entrobac alıp kullanmıştım ama çabuk bozulmuştu ondan sonra pek güvenim kalmadı sitelere ben de tekrar almadım. Önerdiğiniz bi site var mı alabileceğim?
Evet mamaist.com dan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Her şey taze ve güvenilir 🙂 ayrıca takviyelerin kullanma süresi açıldıktan sonra 6 ay. 6 ayı geçirmemeye de dikkat ediniz.