• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuyruk kopması

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah çok güzeller 🥰 Maalesef ki çocuklu evlerde bu durum çok sık oluyor her şey bir anlık maalesef... Merak etmeyin çok güzel müdahale etmişsiniz rif ampule 7 gün boyunca devam edin ☺

nazbekir23

Yeni Üye
Maşallah çok güzeller 🥰 Maalesef ki çocuklu evlerde bu durum çok sık oluyor her şey bir anlık maalesef... Merak etmeyin çok güzel müdahale etmişsiniz rif ampule 7 gün boyunca devam edin ☺
Aslında asla zarar vermez çok sever oda çok ağladı üzüldü bir onu bir kuşu sakinlestirdim 🥹

nazbekir23

Yeni Üye
Sipariş vermediyseniz yanına entrobac ve gerwit w de ekleye bilirsiniz kuşunuzun bağışıklığı güçlendirir
Sipariş verdim ama onlarida alırım ben normalde probiyotik kullanıyorum sularına birde vitamin damla bunun haricinde de resmini attığım b vitamini ama dediklerinizi de alırım yeterki Çakır im iyi olsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Meyve ve sebze yiyorsa gerviti 2-3 haftada bir verebilirsiniz, benim kuşlarım meyve ve sebze yediği için ben ayda bir kez veriyorum ☺

nazbekir23

Yeni Üye
Sipariş verdim ama onlarida alırım ben normalde probiyotik kullanıyorum sularına birde vitamin damla bunun haricinde de resmini attığım b vitamini ama dediklerinizi de alırım yeterki Çakır im iyi olsun
Birde kuşlarımi girdiyseniz dişi yeşil olan denildi beyaz erkek ama ben dişiden şüpheliyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İkiside erkek💙

Üst Alt