• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuyruk kökü

esub

Aktif Üye
Kuşumun siyah kuyruğu çıkıyordu fakat kuyruk kökünde böyle bir şey var bu nedir normal mi? kuyruğu 2 cm kadar vardı bugün düşmüş ama bu kökünde kaldı. İlk defa böyle oluyor. Rahat durmadığı için böyle çekebildim

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, bu şekilde ben çok iyi göremedim. Streamable.com üzerinden videosunu çekip yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz en azından hareket etse de net bir şekilde ne olduğunu biraz daha iyi görebiliriz diye düşünüyorum 🙏🏾

Furkan82828282

Müdavim
Merhaba, bu şekilde ben çok iyi göremedim. Streamable.com üzerinden videosunu çekip yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz en azından hareket etse de net bir şekilde ne olduğunu biraz daha iyi görebiliriz diye düşünüyorum 🙏🏾
Abla yeni konu açıp diğer arkadaşlarin konularını alta düşürmek istemedim erkek kuşumun kuyruk tüylerinin ucu yamuk biraz uçuşunu falan etkilemez demi bu bir sorun değil değil mi tele tutunuyor bazen uçları eğri duruyor bir sorun yok demi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla yeni konu açıp diğer arkadaşlarin konularını alta düşürmek istemedim erkek kuşumun kuyruk tüylerinin ucu yamuk biraz uçuşunu falan etkilemez demi bu bir sorun değil değil mi tele tutunuyor bazen uçları eğri duruyor bir sorun yok demi
Sıkıntı yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumun siyah kuyruğu çıkıyordu fakat kuyruk kökünde böyle bir şey var bu nedir normal mi? kuyruğu 2 cm kadar vardı bugün düşmüş ama bu kökünde kaldı. İlk defa böyle oluyor. Rahat durmadığı için böyle çekebildim
Merhaba kök kalmış telek düşmüş, fucidin krem sürebilirsiniz enfeksiyon kapmasın, iyce kuruyunca cımbız ile alabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

esub

Aktif Üye
Anladım çekerken canı yanar mı acaba tereddüt ediyorum :) bana alışık ama bu ara tüy çok döktü kanatları kuyruğu düştü uçmakta zorlanıyor kafesten çıkmak istemiyor o yüzden elimde zor turuyorum

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anladım çekerken canı yanar mı acaba tereddüt ediyorum :) bana alışık ama bu ara tüy çok döktü kanatları kuyruğu düştü uçmakta zorlanıyor kafesten çıkmak istemiyor o yüzden elimde zor turuyorum
O zaman fucidin sürün birkaç gün iyce kurusun çekin canı yanmaz, orda kök büyümüş

esub

Aktif Üye
Tamamdır teşekkür ederim

Üst Alt