• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuyruğu ve tüyleri

Sinemis94

Yeni Üye
Merhabalar 1.5 yaş civarı sultan papağanım var 3-4 ay önce misafir çocuğu papağanım başka odadayken dolaba sıkıştırmış oynarken gidip baktığımda kanatları kanıyordu çok şükür yaşıyor ama o günden beri kuşum asla kendini toplayamadı. Yemek yiyor neşesi yerinde ilgi bekliyor kendini sevdiriyor ama tüyleri asla toplanmadı ve kuyruğu kopuyor kuyruk azıcık çıkıyor ya düşüyor ya koparıyor bilmiyorum düşen tüylerinde kökleri kanlı oluyor ben ne yaparsam toparlayabilirim kuyruğunu kanatlarını ya da toplayabilir miyim. Bu benim ilk kuşum değil çok baktım ama böyle bişey ilk defa başıma geldi. Kanat altında da arada bir sızıntı şeklinde kanaması oluyor. Ayrıca aldım alalı da aşırı kaşıntısı var.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba hoşgeldiniz ☺ Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ☺

Sinemis94

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz ☺ Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ☺
Merhaba teşekkür ediyorum.. :)
Grit kuş kumu ekliyorum arada yemine
Suluğuna da multivitamin ve immune katıyorum farklı zamanlarda . Ama internetten almıştım vitaminleri

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba teşekkür ediyorum.. :)
Grit kuş kumu ekliyorum arada yemine
Suluğuna da multivitamin ve immune katıyorum farklı zamanlarda . Ama internetten almıştım vitaminleri
Bu vitaminleri rutin kullanın özellikle bt amin forteyi haftada 2 gün verin kuyruk tüyleri düzelene kadar ☺ Vilmectin ense damlası alın, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 2 doz olacak ☺ 6 ayda bir bunu tekrarlayın 🌸 Kanat altı yarası için de yine internetten crystalin animal health sprey var ondan alın uygulayın veya eczaneden rif ampul alın ve şırıngaya çekin günde 2 kez yara üzerini kapatacak şekilde damlatın ☺

Sinemis94

Yeni Üye
İki videoyu da ekledim
Bu vitaminleri rutin kullanın özellikle bt amin forteyi haftada 2 gün verin kuyruk tüyleri düzelene kadar ☺ Vilmectin ense damlası alın, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 2 doz olacak ☺ 6 ayda bir bunu tekrarlayın 🌸 Kanat altı yarası için de yine internetten crystalin animal health sprey var ondan alın uygulayın veya eczaneden rif ampul alın ve şırıngaya çekin günde 2 kez yara üzerini kapatacak şekilde damlatın ☺
iki videoyuda ekledim teşekkür ederim ben atana kadar ilgilenip cevap bile yazmışsınız Allah razı olsun. Bunları internetten bulabilir miyim peki yoksa veterinerden falan mı almam gerekir çok soru sordum ama

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kıyamam ben bu minnoşa 🥰 Dediklerimi uygulayın inşallah toparlayacaktır 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İki videoyu da ekledim

iki videoyuda ekledim teşekkür ederim ben atana kadar ilgilenip cevap bile yazmışsınız Allah razı olsun. Bunları internetten bulabilir miyim peki yoksa veterinerden falan mı almam gerekir çok soru sordum ama
Mamaist.comdan alabilirsiniz vitaminleri ☺ Crystalin animal health trendyolda var, rif ampul eczanede satılıyor reçetesiz veren yerler de var sorabilirsiniz ☺ Vilmectini ( ense damlasını) mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz ☺ Cümlemizden razı olsun 🌸

Üst Alt