• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusuyormu

Can erdem

Paylaşımcı
ekmek kuşlar için zararlı vermeyin aynı şekilde ballı yem,ballı krakerler de zararlı.Kafese iyice bakın çevresinde sıvı bir şey var mı kusmuş olabilir
Ballı yem önceden hep veriyordum hatta bu sefer sordum adam ver bişey olmaz dedi daldarı yok diye verdim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ürün satacak kardeşim verme kuma bir bakalım ayrıca probiyotik ve multivitamin varmıydı

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ballı yem önceden hep veriyordum hatta bu sefer sordum adam ver bişey olmaz dedi daldarı yok diye verdim
petshopa falan sorduysanız satmak için demiştir ballı yem,kraker yerine dal darı daha sağlıklı ballı krakerlerle yapıştırıcı falan koyuyolar

Can erdem

Paylaşımcı
Dal darı yok diye aldım şimdi çıkarim mi yani ballı yemi baya da yiyodu

Can erdem

Paylaşımcı
Kuşum ishal galiba petshop öyle söyledi

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet ishal dışkısı kötü zaten hocaların yorumunu bekliyoruz

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
daha net yeni yapılmış dışkı fotosu var mı

Can erdem

Paylaşımcı
Geçen solunum rahatsızlığı var demiştiniz ve dosimic diye Bi ilaç önermiştiniz ilacı bulamadım ve ilaç kuşlara zararlıymış benim kuşumun da solunum rahatsızlığı yok sadece ishali varmış bende 1 ağrı kesiciyi suyuna koydum ve hergün değiştirerek veriyorum 2 gün oldu vereli

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçen solunum rahatsızlığı var demiştiniz ve dosimic diye Bi ilaç önermiştiniz ilacı bulamadım ve ilaç kuşlara zararlıymış benim kuşumun da solunum rahatsızlığı yok sadece ishali varmış bende 1 ağrı kesiciyi suyuna koydum ve hergün değiştirerek veriyorum 2 gün oldu vereli
belli kuşun niye hasta olduğu ağrı kesici verilir mi kuşa soğuk algınlığı durumunda aspirin verilebiliyo ama onunda dozaji önemli öldürürsünüz kuşu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kumu göremedim ?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz biz ne dersek diyelim bizi dinlemeyeceksiniz zaten kuşa ağrı kesici mi verilir. Burda insanlar bir şey söylüyorsa deneyimlerinden bilgisinden söylüyorlar. Siz bu kanıya nereden vardınız zararlı olduğu kanısına?

Can erdem

Paylaşımcı
Siz biz ne dersek diyelim bizi dinlemeyeceksiniz zaten kuşa ağrı kesici mi verilir. Burda insanlar bir şey söylüyorsa deneyimlerinden bilgisinden söylüyorlar. Siz bu kanıya nereden vardınız zararlı olduğu kanısına?
3 tane petshopa sordum bide eczacıya onlar söyledi