• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun suyu

Serhaten

Yeni Üye
Arkadaşlar arıtma cihazı bozuldu musluktaki suda pek güzel değil açıkcası nasıl vermeliyim suyu şimdi kaynattım cam kavanoza koydum bir gün dinlendirip kuşlarıma vericem doğrumudur teşekkür ederim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar arıtma cihazı bozuldu musluktaki suda pek güzel değil açıkcası nasıl vermeliyim suyu şimdi kaynattım cam kavanoza koydum bir gün dinlendirip kuşlarıma vericem doğrumudur teşekkür ederim
Evet doğrudur, kavanozun kapağı açık olsun lütfen, içindeki klorun uçması bakımından 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Foruma hoş geldiniz. Bu eğer acil bir durumsa arkadaşlarım gerekeni söylemişler ancak benim tavsiyem evinizde her zaman ne olur ne olmaz 5 litrelik dışarıdan aldığınız içme suyu bulundurun. (y)

Murat Halisdemir

Müdavim
Su alabilirsin market 1litre temiz şisede daha uygun olur hem ugraşmamış olursun kaynatma işiyle suyu 100ml hepsini doldurma bitiremiyolar günlük değiştir hep yarısına kadar iyi olur hem uzun gider temiz suları.