Sıvı kaybı olduğunu nasıl anladınız? Hiç mi su içmiyor? Kuş hastaysa sıvı kaybı olur veya sıcak havada Efor kaybederse su kaybı olur yani suyu önündeyse ve sağlıklı ise günlük su tazeliyorsaniz hiçbir sorun olmaz
3 gün probiyotik (entrobac, probac), sıvı kaybı için 1 gün elektrolit verip 5.gün düz su verin. Akşamında beyaz kağıt üstüne dışkıları paylaşın lütfen. Sular şişe su olsun. (Arıtma, çeşme olmasın) Suluklar günlük temizlenip hazırlansın
Böbrek ve karaciğer hastalarının dışkısı böyle olur ayrıca çok su içerler bence de normal dışkı sıkıntı yok ekstra birşey vermeye gerek yok üstelik karaciğer hastasına asla elektrolit önermem
Böbrekler, kalp, karaciğer ve akciğerlerin işlev bozuklukları, dehidrasyon elektrolit dengesizliğine sebep olur. 2.resimdeki dışkıya ithafen yazmıştım. Diğer ikisinde bence de sorun yok. Probitotik, akabinde elektrolit dışkıyı toparlar diye düşünüyorum.Tabi siz bilirsiniz.
Böbrekler, kalp, karaciğer ve akciğerlerin işlev bozuklukları, dehidrasyon elektrolit dengesizliğine sebep olur. 2.resimdeki dışkıya ithafen yazmıştım. Diğer ikisinde bence de sorun yok. Probitotik, akabinde elektrolit dışkıyı toparlar diye düşünüyorum.Tabi siz bilirsiniz.