• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşun kuyruğu havada

yaso

Yeni Üye
Merhaba Pazar günü bi kere daha atmıştım benim bi çift kuşum var dişi kuş yuvalıkta ve kafeste köşelere geçip kuyruğunu havaya kaldırıyor alta resmini de bırakıcam Pazar günü büyük ihtimalle gebe dediler ama 3-4 geçsin anlaşılır dedi hiç bi yumurta belirtisi yok anlamadım neden öyle duruyor

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yandan Kuyruğu Goruncek Şekilde Fotoğrafını Paylaşır mısınız? Benim Kızım 1 1.5 Hafta Önce Kendine Yer Yapmaya Başlıyordu. Belki Öyle Bir durum Olabilir.

yaso

Yeni Üye
Bide yuvalılta bişey yoktu normalde dün akşam talaş koydum petshoptan alıp yuvaya kendi isteğiyle girmiyo şu an dişi

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bide yuvalılta bişey yoktu normalde dün akşam talaş koydum petshoptan alıp yuvaya kendi isteğiyle girmiyo şu an dişi
Yumurta Olduğunu Düşünüyorum. Yuvaya Müdahale Etmeyin Fazla. Bazı Kuşlar Talas Sevmiyor Bazıları Kedi Kumu. O Ne İstiyorsa Öyle Hareket Edin.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ne zaman belli olur acaba 1 haftadır böyle kuş
Sikisma Olmadığına Eminseniz Bekleyin. İçim Rahatlasın Dersenizde Kanatli Uzmanına Gidip Röntgen Çektirin. Oluşum Aşamasında Bile Olabilir.

Üst Alt