• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun kanadı tutulmuş

Limonveleyla

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kanat tutulması
Merhabalar komşumuz çocuğu için kuş almış ve kuşu hiç dışarı cikarmamislar haliyle kanatları tutulmuş bende bunun üzerine onlardan kuşu istedim ve bana verdiler kanatları tutulmuş ne yapabilirim

Limonveleyla

Aktif Üye
Kanatları tutulmuş derken tam anlamadım kanadını kullanamıyor mu video ekleyebilir misin
Video ekleyemiyirum ama kuş ucamiyor uçmaya çalışınca kanadı değişik değişik oynuyor garibime resmen işkence yapmışlar

Limonveleyla

Aktif Üye
Biraz kafes dışı kalsın aça aça esneyebilir. B vitaminide iyi gelebilir
Ve bir üzüldüğüm nokta daha var kafes küçücük yolculuk kafesi almışlar bugün 2 kafes almam gerekiyor

Limonveleyla

Aktif Üye
Malesef bazı kişiler bilgisizlik sebebi ile hem kuşum olsun hem masrafı olmasın bir kenarda yaşasın sabah ötmesin istediğimde ötsün kafesi küçük olsun yer kaplamasın mantığı var. İyiki kuş sana gelmiş. Sendeki misafirlik kalıcı mı geçici mi
Kalıcı aldım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Boncukta bize ilk geldiğinde öyleydi. Kuş olmasına rağmen uçmayı bilmiyordu. Zamanla uçmayı öğreniyor. Siz bol bol kafesini açıp dışarı çıkmasını teşfik edin gerisin o halleder.

Kalıcı almanız iyi olmuş,sizde el bebek gül bebek büyür. :)
Tahaya katılıyorum, bilinçsizce alıp besleyenlerde çok var maalesef. Beslediğimiz şey bir canlı nasıl ki bizim gezme dışarı çıkma ihtiyacımız oluyorsa onlarında var ama süs olsun diye alanda çok.🙄

Grpet

Müdavim
Üretici
buna kas erimesi deniyor zamanla toparlar kendini bu sürede denildiği gibi b vitamini vererek kaslarının güçlenmesini sağlayabilirsiniz bolca ucurun

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun fotoğrafını da görebilir miyiz? :)

Üst Alt