Aklima geldi kesin soracaklar diye ama yazdım yine de. İki çift kuşu varmış bunun eşi ölünce tek çift bırakmak istiyo ondan kafesteki fazla erkek olmuş oldu
Aklima geldi kesin soracaklar diye ama yazdım yine de. İki çift kuşu varmış bunun eşi ölünce tek çift bırakmak istiyo ondan kafesteki fazla erkek olmuş oldu
Saydamlık iyidir iyi ki yazmışsınız
Sağlık durumu için bu fotoğraf yeterli değil maalesef video ve dışkı fotoğrafı görmemiz gerekir, fakat @Feyza T. Hocamında dediği gibi yaşı var güzelliğin, çekoslovak grey yellow face diyebiliriz sanki
Çok enteresan bir rengi var gri desen degil yesil desen degil ikisi arasinda kalmis ya da kamera oyle gostermis masallah uzun omurlu olsun inşallah. @Bahar Y. hanima katiliyorum ırk konusunda.
Çok enteresan bir rengi var gri desen degil yesil desen degil ikisi arasinda kalmis ya da kamera oyle gostermis masallah uzun omurlu olsun inşallah. @Bahar Y. hanima katiliyorum ırk konusunda.
Daha önce belirttiğim gibi yeni basladigimdan yeteir kadar ekipmanım yok artık tecrübe kazanıyoruz yavaş yavas şuan ilk isim yedek kafes almak olacak yeni kuş gelirse karantina için yada olurda biri hasta olursa direk orada tedavisini yapmak icin.