• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun göğüs böylesindeki belirgin kemik normalmi?

Esraömer

Paylaşımcı
Henüz 1 hafta önce sahiplendiği dişimin göğüs kemiği çok belirgin bu normalmi ama diğer kuşlarımda hiç böyle değil 🤦‍♀️😞

Esraömer

Paylaşımcı
Yem kalitesinden kaynaklı olabilir karışık güzel bir yem alın mama verin
Bu kuş 1 haftadır bende hocam bakımsızlıktan böyledir dimi o zman elime almak istemedim kafesten çıkarmakta istemedim zman geçsin biraz alışsın ortama diye elime alınca fark ettim dıştanda fark ediliyor ben bu denli kemiğin belli olduğunu dokunmadan farkedemedim ama. Yumurta mamasını seviyor şu ana kadar 2 kere yaptım güzel yedi maşallah yemide yiyor aslında şuan verdiğim yem bu.

Esraömer

Paylaşımcı
Bu yemde şeker olduğu için çok önermiyorum. Garden mix, versele laga, beaks falan kullanabilirsiniz bunun yerine. Kilo alması için haftada 1-2 mamaya devam edin. Haftada 1 dal darı verebilirsiniz.
Tamamdır hocam zaten bitmek üzere dediğiniz yemlerde birini alırım çok sağolun. Diğer kuştan ayırdım bklım şimdilik 2 dışkı da ona ait farklı farklı yapmış.

Esraömer

Paylaşımcı
Birde iştahta biraz azalma var kefes ve yer değişikliğinden olabilir diye düşünüyorum yarında aynı az yerse elle besleme yapmalımıyım?