• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusun göğsünde yara

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Önereceğiniz bı krem var mı hocam evde fito ve teremecyn göz ve normal teremecyn var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş yanlız mı? Oraya ne olmuş olabilir 🤔 Resim çok net değil yara büyük ve açık değilse batikon ile pansuman yeterlidir krem sürmeyin tüylü yerlere daha kötü olur 👍 Bu arada haber verdiğin için teşekkürler @Rodiena dostum 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuş yanlız mı? Oraya ne olmuş olabilir 🤔 Resim çok net değil yara büyük ve açık değilse batikon ile pansuman yeterlidir krem sürmeyin tüylü yerlere daha kötü olur 👍 Bu arada haber verdiğin için teşekkürler @Rodiena dostum 😊
Rica ederim @Şehmus BAKIR. Zamanında yetiştiğin için biz teşekkür ederiz. :)

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Üstad yara çok büyük değil yani resimde görülebildiği kadar , batikon yok şuan kolonya olur mu acaba ve kuruma hastalığı belirtisi olabilir mi
Yoksa bı yara mi bu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Üstad yara çok büyük değil yani resimde görülebildiği kadar , batikon yok şuan kolonya olur mu acaba ve kuruma hastalığı belirtisi olabilir mi
Yoksa bı yara mi bu
Şuan bişey yoksa yarın batikon temin edebilirsiniz bir kaç gün pansuman yapın ve kuşun kilosunu tartın bir bakalım kurmayla ne ilgisi olabilir ki 🤔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR üstad günaydın yara kabuk bağladı baticon sürmeye devam edeyim mi
Yok daha sürmeyin eğer yarayı kaşımaya çalışırsa boyunluk takacaksaniz boyunlugu ya veterinerden alacaksanız yada pratik bir geçici olarak size tarifini yapacaz siz kendiniz yapacaksınız

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
[qx7jis1.jpg görsel].

Şehmus hocam son durum bu yan tarafında fark ederseniz açılma var iyice piskolojim bozuldu
Ne yapabilirim iştahı çok iyi ama halsiz ve boyunluk tarifi yaparmisiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kursak kısmı mı o. Delinirse kötü sonuclar doğurabilir. 😕 Nasıl bu hale geldi ki 😕Bence en yakın zamanda kanatlı uzmana götürün derim. Şehmus hocamın da yorumunu bekleyin bakalım.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye

Videoda atayım.hareketlerinde hastalık belirtisi var mı acaba

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mesela o göğüs bölgesini bilmesek sadece bu videoyu atsanız maşallah sapasağlam kuş derdim 🙂☺ yani ben bi durgunluk belirtisi görmedim. Ama şöyle de bir durum var hastalıklarını çok iyi gizlerler o yüzden davranışlarına aldanmamak lazım 😕