• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşun dışkısı gece bozuluyor

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Arkadaşlar herkese selam daha öncesindede konu açmıştım 1 yaşında bir yakışıklımız var maşAllah sağlığı filan yerinde uçuşu kaçışı dışkı takibi konusudada aşırı hassasım olması gerektiği gibi 6 saatte sağlıklıda olsada olmazsada altındaki kâğıdı yeniliyorum zaten kafesleri ızgaralı dışkıya hiç bir şekilde temas etmiyor gündüzleri dışkı müthiş akşam ışığını kapatıyorum çoğu zaman sabah bu manzara oluyor anlam veremiyorum neden oluyor oda ısısı 23 nem 40 sabit ışık tam kapadığım için stresimi giriyor acaba ışığı loş bıraksam uyumuyor sürekli ses yapıyor şımarık biraz sebebini çözemedim sorun gri olan kuşta 🥹

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gece dışkılarının formu normalden farklı olabiliyor, pek bir anormallik göremedim dilerseniz gün içindeki dışkılarını da ekleyin emin olalım.

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Gece dışkılarının formu normalden farklı olabiliyor, pek bir anormallik göremedim dilerseniz gün içindeki dışkılarını da ekleyin emin olalım.
Gün içindeki dışkısı boncuk gibi çok güzel gecenin sabahı kâğıtta şöyle yeşil leke bırakması beni biraz rahatsız etti aslında diğer Show jumboda maşAllah hiç lekeleme olmuyor

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Gece dışkıları ölçek olarak alınmaz eğer bir farklılık varsa gün içindeki güncel dışkılarını da ekleyin bakalım

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Gece dışkıları ölçek olarak alınmaz eğer bir farklılık varsa gün içindeki güncel dışkılarını da ekleyin bakalım
Bu sabah şu şekilde mesela gün içinde hiç bir problem yok dışkıları çok iyi gece bozulması normal karşılanıyorsa ozaman problem yok hocam çok teşekkür ederim 🙏☺

Ekli dosyalar

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Merhaba önlem alın entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste 😊
Tamam demet abla teşekkür ederim probac var ama onun bitmesini bekliyorum bitsin entrobaca geçecem bende 2 haftada bir veriyorum genelde yem harici elma yeşillik havuç vs haftada 1-2 verdiğimizden 🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tamam demet abla teşekkür ederim probac var ama onun bitmesini bekliyorum bitsin entrobaca geçecem bende 2 haftada bir veriyorum genelde yem harici elma yeşillik havuç vs haftada 1-2 verdiğimizden 🙏
Probac tan devam edin. Oda Alman markası ve çok kaliteli bir probiyotiktir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Güzel haberler bekliyoruz 🤲🥰