• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun burnu tıkanmış

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bekir karaca' Alıntı:
Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldin kardeşim ;) kuşunu nesi var tam olarak anlamadım.bir foto.gönder bakalım burnu tıkanmış da boğazından hırıltı sesleri geliyormu?burnundan sıvı akiyormu? İshal var mi?

Cihan Aytan

Aktif Üye
Emektar Üye
Bekir Karaca beyin tarafıma göndermiş olduğu resimler

Bekir karaca

Yeni Üye
Allah razı olsun kardeşim ben fotoğrafları yüklenmemiştim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Size ne yapmanız gerektiğini yazmıştım ama yine yazayım Kuşunuz nezle olmuş sanırım akıntı varmı?burun deliklerini günlük temizleyin temizledikten sonra elinizi iyi dezenfekte edin.sıcak ve hava sıcaklığı sabit bir yere alın orda ona vitamin ve bağışıklık güçlendirici verin.kumunu eksiltmeyiin.bir haftada bu şekilde düzelmezse antibiyotik için veterinere götürün geçmiş olsun

Bekir karaca

Yeni Üye
Ucucuca nefes nefese kalıyor ve burnundan sümük gibi sıvı çıkıyor burun deliği kendi açılımı yoksa benmi açayım

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Bekir karaca' Alıntı:
Ucucuca nefes nefese kalıyor ve burnundan sümük gibi sıvı çıkıyor burun deliği kendi açılımı yoksa benmi açayım
Aramıza hoş geldiniz...

Kuşunuz nezle olmuş.Vitamin takviyesi şart...
Nezle virüs hastalığı herhangi bir antibiyotik kullanılmaz kullanmayın.
Yapmanız gereken şehmus abini dediği gibi sıcaklığı sabit ve iyi bir yere alın vitamin ve mama takviyesi yapın mamanın içine kekik ve tarçın koyun doğal antioksidanlar her gün burnunu temizleme iz gerek, kapanan deliği bir tüy sivri ucunu tuzlu suya batırıp tüyü sonra kuşun burnuna hafifçe değdirin açın delikleri ama yavaşça ve dikkatli yapın bir süre sonra toparlayacaktır....

Geçmiş olsun...

Bekir karaca

Yeni Üye
Aranıza beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim hoşgördük CİHAN kardeşim vesilesiyle aranıza katıldım CİHAN kardeşim ne zaman bilmediğim bir şey olsa ona sonra ve bilgi alırım Allah razı olsun hiç bir zaman sorularımı cevapsız bırakmadı KAFES KUŞLARI ailesi hepinize teşekkür ederim sağolun varolun Allah'a emanet olun

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Bekir karaca' Alıntı:
Aranıza beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim hoşgördük CİHAN kardeşim vesilesiyle aranıza katıldım CİHAN kardeşim ne zaman bilmediğim bir şey olsa ona sonra ve bilgi alırım Allah razı olsun hiç bir zaman sorularımı cevapsız bırakmadı KAFES KUŞLARI ailesi hepinize teşekkür ederim sağolun varolun Allah'a emanet olun
Sürekli bu aile de yer almanızı bekleriz aramızda olun bizi unutmayın burası bir aile sizide sürekli görmek bize mutluluk veririr biz teşekkür ederiz...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz  :) cihan dostumuzdur ve dostumuzun dostuda dostumuzdur.bizimle kalın ve yarışmamız var katılabilirsiniz ;) 

Üst Alt