• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun boğazına bir şey mi takıldı. Acil yardım

bsr

Yeni Üye
Bu şekilde önüne bir şeyler koymayın kuş hasta olduğu için zaten yemez kursaktan besleme yapmanız lazım acil yapmazsanız kuş güçsüz düşer toparlayamaz
Şırınga ile veriyorum zar zor bir kaç damla yeterli olmaz mı kursaktan beslemek için yeterlibilgim ve malzemem yok veterinerde yardımcı olmadı az önce bir kaç damla yedi yine

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Şırınga ile veriyorum zar zor bir kaç damla yeterli olmaz mı kursaktan beslemek için yeterlibilgim ve malzemem yok veterinerde yardımcı olmadı az önce bir kaç damla yedi yine
Tabiki yeterli olmaz a21 besleme maması alıp kursaktan besleme yapmanız lazım bilmiyorsanız da petshopa gidip yaptırabilirsiniz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Veterinere götürdüm dün yanımda kafesteki kağıdı da almıştım dışkıyı göstermek için ona baktı muayene etti yağlı dedi enfeksiyon var dedi metpamid ,imnun44, yazdı kendi bi ilaç hazırladı baytil sanırım şırınga ile veriyorum dünden beri bebe bisküvisini sulandırıp verin dedi ama yemiyor gagasını açmıyor çok az verebildim ve bugün kusması geçti ama ayakta bile duramıyor kafası yerde uyukluyor. Tedavi etki etmiyor sanırım ne yapıcam bilmiyorum can çekişiyor resmen
Adresini verdiğim veteriner Gözde hanıma mı götürdünüz? O baytril vermez diye düşünüyorum. Durumu iyi değil, bir üretici ya da petshop bulup kursaktan beslenmesi lazım. Ama durumu iyi görmüyorum