• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun ayağına saç teli dolandı

cici_cennet

Aktif Üye
Merhaba. Kuşumun ayağına saç teli dolanmış. Başta iki ayağına dolanmışti onu açtım. Şimdi bu de bir ayağında kaldı ama çıkarmıyorum. Önerisi olan var mı?

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba, geçmiş olsun
Resim yada video gönderirseniz iyi olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba. Kuşumun ayağına saç teli dolanmış. Başta iki ayağına dolanmışti onu açtım. Şimdi bu de bir ayağında kaldı ama çıkarmıyorum. Önerisi olan var mı?
Merhaba geçmiş olsun, büyüteç alın hemen kırtasiyeden ve onunla inceleyin cımbızla çıkarın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yada fotoğraf çekin ekranı büyütüp bakın lütfen yerine, keser ve kanatır, çekmeyin kılı, çevresinden gevşeterek alın

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yada fotoğraf çekin ekranı büyütüp bakın lütfen yerine, keser ve kanatır, çekmeyin kılı, çevresinden gevşeterek alın
Durumu çok merak ettim demet hocam,
saç teli kalın ve sert bir malzeme değilmi hayvana nasıl dolanmış, takipteyim valla bilgimiz olsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Durumu çok merak ettim demet hocam,
saç teli kalın ve sert bir malzeme değilmi hayvana nasıl dolanmış, takipteyim valla bilgimiz olsun
Merhaba ablacım, tek tel incedir, kolay kopmaz, koltuktan, omuzdan yada oyun oynarken dolanmıştır, çekildiği zaman keser,hatta lastik gibi uzayabilir😔