• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun Ayağı Sürekli Havada

Betülk

Aktif Üye
Merhaba. Kuşum hasta olduğu için antibiyotik tedavisi yapılmıştı bir hafta boyunca. Şimdi hastalığı geçti normal dışkı normal iştahı var fakat son zamanlarda sürekli ayağını havaya kaldırıyor. İki ayağını da kaldırıyor belli aralıklarla. Uyurken de uyanıkken de. Normalde bunun dinlenmek için olduğunu biliyorum fakat anormal derecede sıklaşmaya başladı bu durum. Aminasol vitamin veriyordum tedaviyle. Normal yem ve daldarı yiyor sürekli. Hareketleri de normal ama iki ayağını da çok sık havada tutuyor. Ayakları normal gözüküyor şişlik morluk yok. Elime geldiğinde tutunması da iyi. Fakat dediğim gibi. Bu sorun neden kaynaklı olabilir?

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Kuşum hasta olduğu için antibiyotik tedavisi yapılmıştı bir hafta boyunca. Şimdi hastalığı geçti normal dışkı normal iştahı var fakat son zamanlarda sürekli ayağını havaya kaldırıyor. İki ayağını da kaldırıyor belli aralıklarla. Uyurken de uyanıkken de. Normalde bunun dinlenmek için olduğunu biliyorum fakat anormal derecede sıklaşmaya başladı bu durum. Aminasol vitamin veriyordum tedaviyle. Normal yem ve daldarı yiyor sürekli. Hareketleri de normal ama iki ayağını da çok sık havada tutuyor. Ayakları normal gözüküyor şişlik morluk yok. Elime geldiğinde tutunması da iyi. Fakat dediğim gibi. Bu sorun neden kaynaklı olabilir?
Oda sıcaklığı nasıl yada ayaklarının sıcaklığına bakın ayak dinlendirmenin dışında ayrıca üşüdüğü zamanda ısıtmak içinde yaparlar değişimli olarak bu hareketi.

Betülk

Aktif Üye
Oda sıcaklığı nasıl yada ayaklarının sıcaklığına bakın ayak dinlendirmenin dışında ayrıca üşüdüğü zamanda ısıtmak içinde yaparlar değişimli olarak bu hareketi.
Oda sıcaklığı ve ayak sıcaklığı iyi bir sorun yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekler misiniz 👍 tünekte 1 dakika

Betülk

Aktif Üye
Video ekler misiniz 👍 tünekte 1 dakika

Bu videoyu çektikten sonra düzelmişti ama yanına dişi kuş aldık hasta oldu. Yanına kuş aldığımız zaman kabarıp oturmaya sessizleşmeye başlıyor. Kuş yokken normal neşesi yerinde. Bize alışmış sanırım ama evde tek başına duruyor tüm gün, eşi o yüzden istiyordum. Tavsiyeniz var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kur kusması yapıyor eş aldığınızda stres yapıyorsa eş olmasın evde oyun parkuru ve oyuncakları olsun siz yokken canı sıkılmaz 👍

Üst Alt