• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumuzun cinsiyeti ve türü nedir

Ozgrvrl06

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selamlar 3 ay önce bi evlat sahiplendik erkek diye ama hafif kafa karıştırıyor sizce erkek mi birde türü nedir Show diye aldık ama şuan tügde güzel gelişimi için tavsiyeleriniz ne olur teşekkür ederim.
Haftada bir Gerwit ve probac kullanıyorum sadece pazartesi çarşamba günleri

Ekli dosyalar

lili_

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selamlar 3 ay önce bi evlat sahiplendik erkek diye ama hafif kafa karıştırıyor sizce erkek mi birde türü nedir Show diye aldık ama şuan tügde güzel gelişimi için tavsiyeleriniz ne olur teşekkür ederim.
Maşallah bende de 1 aylık dişi var 😊 çok acayip iriler 😅

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir beyefendi🤲🥰
Hanenize bereket huzur sağlık mutluluk getirsin inşallah 🥰🤲
Yaklaşık 5-6 aylık sakalları çok güzel tüy yapısı mükemmel
Spangle Show 🥰🤲

Ozgrvrl06

Yeni Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir beyefendi🤲🥰
Hanenize bereket huzur sağlık mutluluk getirsin inşallah 🥰🤲
Yaklaşık 5-6 aylık sakalları çok güzel tüy yapısı mükemmel
Spangle Show 🥰🤲
Sağol demet abla Allah razı olsun mümkün oldukça özeniyoruz sıpalara aldıgımızda 40 günlük siyah ceresi vardı 3 aydırda bizde memnunuz çok akıllı bıdık maşAllah tüg sürecinde bakımımız nasıl olsun abla kafasında ensede kapsüller çıkmaya başladı goldpate yumurta maması aldık dolapta cam şişede bekletiyorum pek yemiyorlar nasıl alıştırırız bilemedik birde abla

Son düzenleme:

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
maşallah buz gibi erkek zat-ı şahaneleri.

haftada bir yumurta maması ve 2 haftada bir (haftada bir de olabilir) buğday çimlendirmesi verebilirsiniz. Ayrıca hava karardıktan sonra uyku düzenine dikkat ederseniz, kafes ve kafes ekipmanlarının temiziliğini aksatmazsanız mutlu bir şekilde yaşar gider. :)

Ozgrvrl06

Yeni Üye
maşallah buz gibi erkek zat-ı şahaneleri.

haftada bir yumurta maması ve 2 haftada bir (haftada bir de olabilir) buğday çimlendirmesi verebilirsiniz. Ayrıca hava karardıktan sonra uyku düzenine dikkat ederseniz, kafes ve kafes ekipmanlarının temiziliğini aksatmazsanız mutlu bir şekilde yaşar gider. :)
Çok teşekkür ederim genelde 11 de kafesini ışığını kapatıyoruz gündüzde 8 gibi açıyoruz perdelerini ve kafesini kısık seslese radyo açıyorum hareketleri parçaları seviyor yalnız olduğu için termometre aldık oda sıcaklığını sabit 23 nemi 45-55 arası tutuyorum suyunu günlük erikli suyla yeniliyorum kafesinin tabanı ızgaralı günlük kağıt koyup hem dışkı kontrolünü yapıyorum hemde değişiyorum günlük 10 dkda odasını havalandırıyorum uçuş alanı çok iyi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sağol demet abla Allah razı olsun mümkün oldukça özeniyoruz sıpalara aldıgımızda 40 günlük siyah ceresi vardı 3 aydırda bizde memnunuz çok akıllı bıdık maşAllah tüg sürecinde bakımımız nasıl olsun abla kafasında ensede kapsüller çıkmaya başladı goldpate yumurta maması aldık dolapta cam şişede bekletiyorum pek yemiyorlar nasıl alıştırırız bilemedik birde abla
Ablacığım mamayı sebze ile karıştıracaksın
Dereotu 2 dal, yarım kırmızı biberin çeyreği, başarmak kadar brokoli maydanoz sapı doğra çay kaşığının yarısı kadar mama kat içine 5 dk beklet ve yemliğe yada tabağa koyup ikram et🤲😊
Tüy dönemi en güzel btAmin forte ile atlatılır
Haftada 2 defa yarım suluk suyuna 8 damla damlat içer
Max 8 saat kalsın
Kapalı şişe su kullanın lütfen
Show vasıflı vasıfsız fark etmez
Önceliğimiz sağlık 🤲😊
Yerli çek Hollanda, İngiliz jumbo show farksızdır
Bu ne zaman fark eder biliyor musun
Üretim yapıp satarsan farklıdır
Hepsini kalbi bizim için atıyor bunu unutma lütfen 🤲😊🥰

Ozgrvrl06

Yeni Üye
Ablacığım mamayı sebze ile karıştıracaksın
Dereotu 2 dal, yarım kırmızı biberin çeyreği, başarmak kadar brokoli maydanoz sapı doğra çay kaşığının yarısı kadar mama kat içine 5 dk beklet ve yemliğe yada tabağa koyup ikram et🤲😊
Tüy dönemi en güzel btAmin forte ile atlatılır
Haftada 2 defa yarım suluk suyuna 8 damla damlat içer
Max 8 saat kalsın
Kapalı şişe su kullanın lütfen
Show vasıflı vasıfsız fark etmez
Önceliğimiz sağlık 🤲😊
Yerli çek Hollanda, İngiliz jumbo show farksızdır
Bu ne zaman fark eder biliyor musun
Üretim yapıp satarsan farklıdır
Hepsini kalbi bizim için atıyor bunu unutma lütfen 🤲😊🥰
Çok teşekkür ederim demet abla yardımın için elimde mevcut bt amin forte yarın halledecegim çok sağol

Üst Alt