• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumuz gözü kapağı kızarık ve kapalı

Nezkan

Yeni Üye
Dün yolculuk yapmıştım kuşta yanımızdaydı fakat iyiydi gözü filan sabah uyandık baktık sol gözü kapalı ve kçgöz kapağı kızarık ilk üflemeye çalıştım biraz açtı gibi oldu su ile kulak çöpüyle dokunurdum ama oraya sürekli kaşıyor ve kendini silkeliyor

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, hoşgeldiniz, kuşunuzun gözünün net olacak şekilde videosunu çekip streamable.com üzerinden yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz? Beyaz peçete üzerinde güncel birkaç tane olacak şekilde dışkı da görelim

Nezkan

Yeni Üye
Hoşbuldum. Şuan peçetesinş fialn değiştirdim belki dışkısını filan yemiştir diye dışarı filan çıkardım güzelce tutup üfledim gözünğ açmaya başladı kızarıklık şuanlık biraz geçti gibi oldu uçtu baya daha duşkılamadı ama üstüme duşkılamıştı anlatabilirsem beyaz koyu yeşil hafif cıvık tonlarında dışkıladı. Hala ara sıra tek gözünü kapatıyor ama ilkteki gibi biryere sürmüyor yani kaşımıyor telaşıyla acil diye etkilenmiştim anormal durum olursa ve hala kapatırsa fotoğrafını yüklerim. Teşekkürler

Üst Alt