BerkeMetin
Aktif Üye
Dostlar konudan biraz bağımsız başka bir veteriner olarak yakınımda Ataşehir Hayvan Hastanesi varmış, birkaç konuda gene isminin geçtiğini gördüm tavsiye eder misiniz orayı kuş tedavileri için? Şahsen dediğiniz gibi bu veterinere tırnak gaga bakımı dışı(ki onlarda bile emin değilim tırnak bakımında birkaç tırnağı kanatıp yaktıklarında o kısımları çok strese girmişti kuşum) gitmeme kararı aldım. Ataşehir tarafında başka tavsiyeleriniz varsa gene gözden geçirebilirim ayrıca, maalesef bir aracım olmadığından taksiyle götürüyorum ayrıca kuşum fazla durduğumuzda gene sıkılmaya başlıyor o yüzden fazla uzak bir yer olmazsa sevinirim. Son durumu da kuşumun enerjisi gayet yerinde fakat çok tüy dökmeye başladı, tam kanat kısmının başlangıcındaki kısım iyice pembeleşti ve kafasındakiler de iyice azaldı birkaç hafta daha bekleyeceğim 1 ayda bir ilerleme görmezsem direkt yeni bulduğum veterinere götürmeyi düşünüyorum. İyi haber olarakta başında garip bir şekilde kel kısımlar hariç tüylü kısımlarda tüyler sert sert çıkmaya başladı.Şimdilik Bt amin forte, gervit ve vilmectin e umudumu bağladım, hayırlısıyla iyileşecek oğluşum inşallah.
Son düzenleme: