• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun yunurtlama ihtimali ne

Sami

Paylaşımcı
Benim aldığım bir dişi bir muhabbet kuşu var 100 günü geçti alalı ve 50 gün önce aldığım bir erkek var bunlar birbirlerini seviyo karafalirini kaşiyor ama bazenleri dişi kuşum erkeği tünege almıyor erkekte direk yere atlıyor bazense atlıyor tuneğe değişik bir sis çıkartıyor dişi de bir şey yapmıyor çıkmasına izin veriyor bunun sebebi nedir ve dişi kuşum çok fazla kalamar kemiği ve gaga taşı tüketiyor fotoğraflarini aticam

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
kafes tabanı bence uygun değil dışkılı yem yiyebilir

Özkan

Aktif Üye
Benim aldığım bir dişi bir muhabbet kuşu var 100 günü geçti alalı ve 50 gün önce aldığım bir erkek var bunlar birbirlerini seviyo karafalirini kaşiyor ama bazenleri dişi kuşum erkeği tünege almıyor erkekte direk yere atlıyor bazense atlıyor tuneğe değişik bir sis çıkartıyor dişi de bir şey yapmıyor çıkmasına izin veriyor bunun sebebi nedir ve dişi kuşum çok fazla kalamar kemiği ve gaga taşı tüketiyor fotoğraflarini aticam
Erkeğin tek resmini Bi eklermisiniz

Sami

Paylaşımcı
Bu kadarı yeterli mi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ustalar bilir tabi ama hazır değiller gibi geldi gençler yinede bu kendi fikrim ikisi içinde. Kavgalar kanlı olmadığı sürece sabret güzel bakım güzel ortam ve zaman. Neye ihtiyacı varsa onu yer bu gençler maşallah çok eş ve yeme içme seçici kuzular bunlar.

Son düzenleme:

Sami

Paylaşımcı
Şimdi okuldan geldik bı bakım dedim dişi kuş baya sahiplenmis yuvalıği içine giriyor oradan değişik sesler çıkarıyor sonra kafasını uzatıp bize bakıyor o yuvalikta çıkınca bir açım dedim yuvalıği içinde erkeğin de tüyleri var biraz ve dışkilari var yuvalığa girmeleri çok hoşuma gitti

Sami

Paylaşımcı
Banada genç kuş gibi geldiler biraz daha mama vs vererek zamana bırak daha vakitleri var
Tm ztn hemen yumurtlasinlar demiyorum kavgalarda kanlı değil bı kavga ediyorlar bı seviyorlar birbirlerini anlamıyor birde dişi erkeği dövüyor ben erkeği elleyincr beni biraz fazla ısırıyor.Kuslari dışarı çıkarmada bir sikinti olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşlar daha yavru sayılır ikinci tüyünü atsınlar sonra uygun olurlar ben olsam yuvsligini çıkarırım ve iki ay daha beklerim duruma göre yuvalık takardim çünkü sağlıklı yavrular büyütürler ayrıca yumurta tıkanması, bağırsak dugumlenmeleri , karın yağlanması ,kemik erime ve bunlar gibi bir sürü hastalıklar erken eşlemeden oluşur bilginize

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
sabret kardeşim @Şehmus BAKIR abinin dediği gibi yuvalığı al öncelik genç çiftimizin sağlığı güzel bakım vitamin yem güzel ortam sonra gelsin kuzucuklar